“KAÇAK GELİNLER” 5. BÖLÜM ÖZETİ

Kaçak Gelinler'in hüznü ve eğlenceyi birleştiren 5. bölümünde Almilla, Özgür'ü affedememiş, birlikte yaşama teklifini de reddetmiştir. Üstelik bununla da kalmaz ve İzmir'e kesin dönüş yapmaya karar verir. bu kararı herkesi büyük üzüntüye sürükler. Almilla'nın gidişiyle yıkılan Özgür, vicdan azabı ve aşk acısını aynı anda yaşarken ona sadece Can yardım edecektir. Şebnem Selim çekişmesi son hız devam ederken, Ege, Kainat'ın Can'la daha fazla yakınlaşmaması için bir plan yapar ve planını uygulamak için akla gelebilecek en son kişiden yardım ister...



21 TEMMUZ PAZARTESİ SAAT 20.00 DE 
STAR TV’ DE…

 

 

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Engin Elgün’ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve  usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.


 

Yapımcı     :NTC Medya

Yönetmen :Kerem Çakıroğlu

Senaryo    :Engin Elgün

Müzik        :Cem Özkan

Oyuncular: Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve  Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)


Editör: TE Bilisim