Aşkın ve hayatın peşinden koşan 3 kaçak gelinin komik ve hüzünlü hikâyesinin konu edildiği Star TV de yayınlanan “Kaçak Gelinler” dizisi 13. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor.

 

Kainat’ın babası gördüğü manzara karşısında çılgına döner. Can ve Kainat’ın yardımına Şebnem koşar. Şebnem’in söylediği yalan, Can’la arasında beklenmedik bir yakınlaşmaya neden olur.

 


Şebnem ve Selim birlikte bir iş gezisine çıkmak zorunda kalır. Şebnem Hülya ile Selim’i yan yana görmenin acısını çıkarır. Almilla’nın Önder’i tercih ettiğini gören Özgür depresyona girer. Almilla Özgür’ün kendisinden uzaklaşmasına bir anlam veremez.

 


Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Engin Elgün’ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve  usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.

 

Yapımcı             :NTC Medya

Yönetmen         :Kerem Çakıroğlu

Senaryo                     :Engin Elgün

Müzik                :Cem Özkan



Oyuncular:        :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve  Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)

Editör: TE Bilisim