Aşkın ve hayatın peşinden koşan 3 kaçak gelinin komik ve hüzünlü hikayesinin konu edildiği, heyecan ve yüksek ritmini düşürmeyen, en sevilen gençlik dizisi “Kaçak Gelinler” dizisi 17. Bölümüyle TV8’de izleyicisiyle buluşuyor.

 

ŞEBNEM’İN UYUMAMASI LAZIM !!!

 

KAİNAT SETTE BAŞARILI OLACAK MI ???

 

Kaçak Gelinler 17. Bölüm Özeti

 

Şebnem Selim’le tartışırken talihsiz bir kaza geçirir. Doktor Şebnem’in 48 saat boyunca uyutulmaması gerektiğini söyler. Bunu duyan arkadaşları Şebnem’in uyumasını engellemek için seferberlik ilan eder.


Kainat’ın aldığı kararla beraber Can’la olan ilişkisi yeni bir döneme girer. Kainat’ın setteki ilk günü çok zorlu geçer. Kainat rolüne hazırlanmak için Can’dan yardım ister. Almilla ve Özgür, Önder’i yalnızlıktan kurtarmaya karar verirler. Ama ikili bunun için çok yanlış bir kişiye giderler. 

 

Kaçak Gelinler heyecan dolu 17. Bölümüyle 22 Ekim Çarşamba akşamı saat 20’de TV8 ekranlarında...

 

 

 

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Engin Elgün’ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve  usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan, paylaşıyor.

 

Yapımcı                 :NTC Medya

Yönetmen             :Kerem Çakıroğlu

Senaryo                 :Engin Elgün

Müzik                    :Cem Özkan

Oyuncular:            :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve  Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)

Editör: TE Bilisim