TRT’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve sosyal medyada her geçen gün takipçi sayısını arttırarak üniversite genliği arasında fenomen haline gelen “BENİ BÖYLE SEV” deki Ayşem ve Ömer’in aşkı gençlerin yeni idolü oldu.

Ayşem ve Ömer’in aşkına benzer binlerce hikâyeye tanıklık eden gençler dizide yaşananları da yakından takip ediyorlar.

BSK Yapıma her gün gelen sosyal medya mesajları, mailleri dikkatlice izleyen ve gençlerin okullarında tanık oldukları büyük aşkları anlattıkları mesajları okuyan senaristler de dizinin çekilecek bölümleri için ön bilgi ediniyorlar.

Diziyi seyredenler arasında yapılan anketlerde ortaya çıkan ortak sonuç “bu dizide yaşanan hikâyenin bir benzerini arkadaşımda yaşadı” cevabı oluyor.

Dizinin yapımcısı Çağrı Bingüller “dizinin özellikle üniversite gençliği tarafından bu kadar beğenilmiş olması bizi mutlu ediyor. Çünkü bu genç arkadaşlar sınav, gece ve gündüz eğitimi gibi koşuşturma içinde bu diziye vakit ayırıyorlar ve sıkı takip ediyorlarsa biz ciddi bir iş başarmışız demektir” diyor.

 

BENİ BÖYLE SEV / 32 BLM ÖZET;

 

Yapım                                 :BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller)

Yönetmen                          : Cem Tabak

Senaryo                              : Hakan Haksun

Yayın Kanalı                       : TRT 1

Yayın günü                         : 04.11.2013

Yayın Saati                         : 19.50

Oyuncular                          : Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem)- Altan Gördüm (Reha)

                                                 Güven Kıraç (Nail) - Lale Mansur (Nadide) - Erdem Akakçe (Haluk)                                       

                                                 Bala Atabek (Fahriye)-Mert Turak (Nezih)-Burcu Biricik (Seda)

                                                Yusuf Akgün (Furkan) - Selen Uçer (Eda) - Burcu Altun (Reyhan)

                                                Fatih Koyunoğlu (İlyas) – Meral Asiltürk (Safiye)

Ömer’in hastalanıp başka odada kalmasıyla kendini yalnız hissetmeye başlayan Ayşem, koca evde tedirgin olur. Üstelik Reha’nın tavırlarından çekinmektedir. Reha ise Ayşem ile ilgili yine sinsi bir plan içindedir. Nadide ise Ömer’in başından bir an bile ayrılmaz, kendini biricik oğlunun iyileşmesine adar.

Reyhan’ın ani evlilik kararı Fahriye’yi şaşırtır. Reyhan’ın Nezih’e olan aşkının kolay kolay bitmeyeceğini bilen Fahriye, ortada bir şeyler döndüğünün farkındadır ama ne olduğunu bir türlü anlayamaz… Reyhan, çok yakında evleneceği haberini duyurmaya kararlıdır.

Asansörde ölümle burun buruna tehlikeli anlar yaşayan Seda ve Furkan artık sona yaklaştıklarını düşünürler. Birbirlerine olan duygularını samimiyetle itiraf ederler; her ikisi için de bu olayın en kötü tarafı birbirlerini bulmuşken yaşamlarının sonuna yaklaşmış olmalarıdır.

Eda ve Nail, açılacak dükkân için alışveriş yapmaya devam eder. İlyas ile beraber omuz omuza çalışan Safiye ise hem ağır işleri kendilerinin yapmasından hem de Furkan’ın Seda ile uzun vakitler beraber olmasından rahatsızdır. Söylene söylene İlyas’ın başını ağrıtırken Furkan’dan gelen haber ikisini de şok eder.

Okul dönüşü Nadide’nin misafirleri olduğunu öğrenen Ayşem, konuklara merhaba demek ister. Kimseye Ömer’in evlendiğini söylemeyen Nadide, Ayşem’i herkese çok farklı şekilde tanıtır. Ayşem’in hakkını savunmak Eda’ya düşer…

Ömer, Ayşem’e kavuşacağı anı iple çeker. Ayşem de yalnızlığının sona erdiğini düşünerek mutlulukla Ömer’in yanına giderken bir kez daha Nadide engeliyle karşılaşır. Ömer’i odasında ziyaret eden Reha, Ayşem’in garip davranışları konusunda onu uyarır. Reha’ya göre Ayşem bir delidir, elinde bunu Ömer’e ispatlayacak sağlam bir kanıt olduğunu söyler.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim