NAZLI ILICAK’LA PAZAR GEZMESİ’NİN BU HAFTA Kİ KONUĞU FERYAL GÜLMAN

Bebek’teki yalısının kapılarını Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi kameralarına açan Gülman samimi açıklamalarda bulundu.

Hiç aklında yokken evini bir diziye kiralayan Gülman, daha sonra neden olmasın diyerek kabul ettiğini belirtti. Dizi nedeniyle yerli ve yabancı ziyaretçi akınına uğrayan evinin duvarlarının öpülüp, okşandığı hatta dizinin başrol oyuncularından Tuğba Büyüküstün’ün sürekli orada yaşıyormuş gibi düşünenlerin bile olduğunu söyledi.

 

Eski eşinden 32 yaş küçük olan Feryal Hanım, evlilikte yaş farkı ile ilgili “Herkesin tarzı, tavrı çok farklıdır. Ben yaşıma göre çok ağır oldum her zaman. Kemal Bey de yaşından hep daha gençti. Hep o yaş farkını kapattığı gibi bana sorulduğu zaman ‘yaş farkı sizi rahatsız ediyor mu’ diye, ‘o büyüdüğü zaman kapanacak’ diyordum. Bana o benden daha gençmiş gibi geliyordu, olgun olan bendim. Onun için ben başka kişilere bir örnek olmak veya tavsiyede bulunmak istemem, her olay kendi içinde düşünülmeli.” şeklinde konuştu.

 

Şıklığıyla her zaman dikkatleri üzerine çeken Feryal Gülman, hayranı olduğu ünlü modacı Oscar De La Renta’ya ait olan kostümleri Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi kameralarına sergiledi. Stil tüyoları da veren Gülman, Ilıcak ile beraber mini bir de defile yaptılar.

 

Feryal Gülman’ın konuk olduğu Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi, yarın saat 12:30'da Kanal D’de ekrana gelecek.

Editör: TE Bilisim