“REHA, ÇOK İYİ BİR BABA”
 
“OĞLUM ENGİN DENİZ BANA TANRININ BİR ARMAĞANI”

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği,  beğeni ile izlenen sohbet programı “Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi”nin bu haftaki konuğu Kara Kutu dizisinin güzel yıldızı Deniz Uğur. Uğur, Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi kameralarına samimi açıklamalarda bulundu.

 

Bir kaza sonucu vurulan ikinci eşi İsmail Hakkı Sunat’la olan evliliğini ve yaşadıklarını büyük bir içtenlikle dile getiren güzel yıldız ardından 5.5 yaşında babasını kaybeden Engin Deniz’in yaşadığı travmayla ilgili “Engin Deniz biraz içe kapanık bir çocuk. Tıbbın çok çözemediği ama özellikle bu çağda çok çocukta görülen bir çeşit asosyallik gibi. Girdiği her ortamda gözbebeğidir, çok sevdirir kendini. Engin Deniz bana Tanrı’nın armağanı” şeklinde konuştu.

 

Reha Muhtar ile birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz çocukları Mina ve Poyraz’ı işlerinin yoğunluğu nedeniyle bu yıl sadece hafta sonları gördüğünü söyleyen Deniz Uğur; “Benim işimin bittiği saatlerde onlar uyumuş oluyor. O yüzden böyle bir değiş tokuş yaptık. İyi de gidiyor şimdilik” diyen güzel yıldız “Reha’nın  çocuklarla olan ilişkisinde çok anlayışlı, sabırlı, sonsuz merhametli başka bir yönü ortaya çıkıyor. Özellikle bu sezon Reha, o kadar iyi bir baba olmasa ben bu işleri yapıyor olamazdım” dedi.

 

Nazlı Ilıcak’la Pazar Gezmesi, yarın saat 12:30’da Kanal D’de!

Editör: TE Bilisim