Direniyorum,
Kendime karşı bir direnişteyim.
Gezip dolaştım, gördüklerimi aktarayım, paylaşayım  istiyorum. Olmuyor.
Gündem  beynimizi kemirirken, gezi anlatılamıyor.
Gezi olaylarında orantısız güçle yargılanan polis:”Ben bile kendime şaşırdım” demiş. Bir düşün ki bizler nasıl şaşırdık sizin o kendini bilmez hallerinize?  Onca fidanı katletmeniz hangi vicdanın, hangi anayasanın kuralıydı bilemedik?
Üzülüyorum,
İnsanlığın yok oluşuna üzüntüdeyim.
Irak'ın Felluce kentinde IŞİD'in, "militanlarla evlenmeyi kabul etmeyen 150 kadını idam ettiği" haberi var.
Vay arkadaş bu nasıl bir namussuzluk, ne akıl ne mantık bunu kabul etmiyor, var gücümle haykırıyorum… ALLAHTAN KORKMAZ CANİLER!
Tiksiniyorum,
Siyasetten tiksiniyorum.
Pakistan bizim Soma'da ölenlerimiz için yas ilan etmişti, Davutoğlu da Pakistan'da ölen çoğu çocuk 148 kişi için yas ilan ediyor. Milletler karşılıklı yas jestleşmesine girmiş, ne yazık? Bu Milletler ne zaman bayram yapacak?
Taliban 148 çocuk katlediyor. Işid 150 kadın idam ediyor. Ne zalimsin kimsenin bilmediği bir dinden beslenen güruh sen ne zalimsin, sen ne geri zekâlısın, senin aklın yoksa öl de dünya temizlensin be.
Yoksa ben mi öleyim bilemiyorum…
Utanıyorum, üzülüyorum…
Dram görmekten bunalıyorum…
Gariban bir baba, engelli çocuğunu hastaneye götürmek için ambulans bulamıyor… Derme çatma bir el arabası yapıyor… Götürecek…  Ambulans vermeyen kim? Devlet. Devleti yöneten kim? Hükümet… Dramı yaşayan kim? Vatandaş.
Sen; ambulans verme, sonra da;’Çocuğun bakım ve gözetim yükümlülüğünün ihlali’ suçundan işlem yap.
Vatandaşı ihmalden sen suçlusun, en büyük suçlu sensin hükümet!
Gazete okuyacaktım, yarım saat içinde bu kadar haber okuyup, kapattım. Midem almıyor, yüreğim daralıyor, isyan ediyorum. Biz niye daha güzel bir dünyaya doğmadık ki?   
Dünya bize ayna, 17/25 ritminde çal çal oyna… Yok yok yanlış oldu 9/8 ritminde diyecektim dilim sürçmüş.   
Seray DEREN