1923 Müzikali”,  17-18 Şubat’ta İstanbul Zorlu PSM’de seyirci karşısına çıkacak. 100 kişilik kadrosuyla, tarihimize ışık tutan destansı hikayesiyle kalplerimize dokunacak müzikalin biletleri Türkiye’nin kapsayıcılığı en geniş online etkinlik biletleme platformu Biletinial’da.

Bandırma’yı sarsan dalgalardan Meclis’in açılışına, Büyük Taarruz’dan Cumhuriyet’in ilanına uzanan; genç, yaşlı, çocuk, kadın ve erkek nice isimsiz Cumhuriyet kahramanının yarattığı Millî Mücadele serüvenini müzik, dans, muhteşem sahne tasarımı ve multimedya şovu eşliğinde sahneye taşıyan “1923 Müzikali”, 17-18 Şubat’ta Zorlu PSM’de bir kez daha İstanbul seyircisiyle buluşuyor.  100 kişilik oyuncu kadrosunun eşsiz performansıyla ülkemizin kuruluşunun hikâyesini anlatan “192”’ün biletleri Türkiye’nin kapsayıcılığı en geniş ve lider etkinlik biletleme platformu Biletinal’da satışa çıktı.

Müjdat Gezen, 71. sanat yılını Kadıköy’de kutlayacak Müjdat Gezen, 71. sanat yılını Kadıköy’de kutlayacak

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’ın yapımcılığını üstlendiği, Yekta Kopan’ın hikâyesini yazdığı müzikalin yönetmenliğini ise Mehmet Ergensld ve Lerzan Pamir üstleniyor.

Editör: Anibal Güleroğlu