DC SÜPER EVCİLLER TAKIMI



DC'nin yeni uzun metrajlı animasyon filmi DC Süper Evciller Takımı'te, bu kez başrolde süper kahramanların evcil hayvanları var! Süperman'in köpeği, Batman'in tazısı, Supergirl'ün atı, Wonder Woman'ın kangrusu, Aquamen'in deniz atı ve Flash'ın kaplumbağasıyla sıra dışı bir süper kahraman hikayesine hazır mısınız? Aynı super güçleri paylaşan ve birlikte suçlularla savaşan Süper Köpek Krypto ve Superman, iki yakın arkadaştır. Superman ve Adalet Birliği’nin üyeleri kaçırılınca Süper Köpek Krypto, hemen harekete geçer. Süper kahramanları kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişmesi gereken Krypto, barınakta yaşayan bir sokak çetesini kendisi ile aynı takımda yer almaları için ikna etmeye çalışır.

Yönetmen Jared Stern, Sam Levine

Senarist Jerry Siegel, Jared Stern

Oyuncular: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Vanessa Bayer

https://youtu.be/7K4oiAFbsxk

 

BİR TÜRK MASALI



Bir Türk Masalı, Karanlık ve Aydınlık tarafından kaderleri değişen Mutluluk ülkesi karakterlerinin yaşadıklarını konu ediyor. Üç çocuk, aileleriyle birlikte Unesco dünya kültür mirası listesindeki Dalyan deltasında fakir ama mutlu bir yaşam sürer. Onların hayatı, en küçük olan Yiğit’in karşısına ailesinin kaderini değiştirme fırsatı çıkmasıyla bambaşka bir hal alır. Yiğit, Aydınlık ve Karanlık tarafından yiğitliğinin test edileceği yıllardır oynanan bir oyuna davet edilir. Oyunu oynamayı kabul eden Yiğit, bu sayede rüyalarında gördüğü prensese ulaşacağından bihaberdir.

Yönetmen Toprak Sergen

Senarist Toprak Sergen, Başak Duru

Oyuncular: Toprak Sergen, Burak Sergen, Cemal Hünal

https://youtu.be/wtJX24ROTIs

 

BULUTTAKİ GÖLGE



WAAF subayı Maude Garrett’a, İkinci Dünya Savaşı sırasında önemli bir görev verilir. Pilot olan Garreta’dan gizli belgeleri, mürettebatın tamamı erkeklerden oluşan bir savaş uçağında taşıması istenir. Uçuş sırasında peşlerinde olan diğer savaş uçakları ile zorlu bir mücadeleye girişen Garrett, çok geçmeden uçağın içinde herkesin hayatını tehlikeye atabilecek kötü bir varlık keşfeder. Maude yalnızca kendi ve ekibin hayatını kurtarmak için çalışmakla kalmaz aynı zamanda taşıdığı önemli belgeleri korumak için de mücadele eder.

Yönetmen Roseanne Liang

Senarist Roseanne Liang, Max Landis

Oyuncular: Chloë Grace Moretz, Nick Robinson, Beulah Koale

Orijinal adı Shadow in the Cloud

https://youtu.be/C8csYY2XplU

 

HAWAR 2



Hawar 2, çocuk sahibi olmak isteyen bir çiftin yaşadıklarını konu ediyor. Hakan ve Pelin, çocuk sahibi olmak isteyen bir çiftir. Hevesle bekledikleri güzel haberi bir türlü alamayınca Pelin, hayallerine kavuşabilmek için bir tılsım yaptırır. Ancak onları bebek sahibi yapmasını umdukları bu tılsım, çiftin kendilerini beklenmedik olayların içinde bulmasına neden olur.

Yönetmen Raziye Sultan

Senarist Raziye Sultan

Oyuncular: Ayşenur Keskin, Engin Kahya, Hüseyin Beken

https://youtu.be/jefWBr71roo

 

VESVESE: CİN FISILTISI



Vesvese: Cin Fısıltısı, yaşadığı bir dizi tuhaf olayın nedenini araştırırken beklenmedik durumlarla yüzleşmek zorunda kalan Doğa'nın hikayesini konu ediyor. Yaşadığı ve yaşattığı bir dizi tuhaf olay nedeniyle Doğa, ailesini her geçen gün daha da zor zamanlara sürükler. Doğa'nın yaşadığı olayların cin vakalarıyla olan benzerliği, ailesinin harekete geçmesine neden olur. Bu süreçte onlar, Doğa'nın geçmişinde kalan özel bir anısının peşine düşerler. Ailenin karşısına bambaşka bir gerçek çıkar ve onlar bu yeni durumla yüzleşirken, yeni bir hayata alışmak zorunda kalırlar.

Yönetmen Bülent Aydoslu

Senarist Bülent Aydoslu

Oyuncular: Orhan Kılıç, Buse Sevindik, Onur Çimen

https://youtu.be/BjZKWKqILSo

 

AKIL BOZAN



Akıl Bozan, kendilerini beklenmedik durumların içinde buşan bir kadın ve bir erkeğin hikayesini konu ediyor. Kendilerine verilen görevi yerine getirmeye çalışan bir kadın ve bir erkek, işler beklenmedik bir şekilde yoldan çıkınca, bir psikopatın eline düşer. Türlü işkencelere maruz kalan ikili, içine düştükleri kabustan kurtulmayı başarabilecekler midir?

Yönetmen Doğuş Arslan

Senarist Muammer Maden

Oyuncular: Elif Çapkın, Tolga Bengü, Emel Başkan

19 Nisan 2024 vizyonunda yer alan filmler... 19 Nisan 2024 vizyonunda yer alan filmler...

https://youtu.be/trU2L3TiIuM

 

AFETNAME



Afetname, oyuncu olmanın hayalini kuran bir kadının hikayesini konu ediyor. Afet olarak tanınan genç bir kadının en büyük hayali oyuncu olmaktır. Ancak ne yaparsa yapsın bu piyasada dikiş tutturamaz. Bu durumdan dolayı sinir krizi geçiren Afet, Afetname adını verdiği bir oyunculuk ajansı açar. Hiç sevgilisi olmamış Afet, ajan sayesinde unutamadığı lise aşkıyla karşılaşır. On sekiz yıl aradan sonra üç lise arkadaşı ajansta bir araya gelir ve olaylar gelişir.

Yönetmen Ahmet Yaşar Gümüş

Oyuncular: Derya Şen Akbacak, Umut Özkan, Sevil Uyar

https://youtu.be/hsSKiBEF_KE

 

MİNİ FENOMEN



Mini Fenomen, en büyük hayalini gerçekleştirmeye çalışan bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Küçük bir çocuğun en büyük hayali youtuber olmaktır. Hayallerini gerçekleştirmek için harekete geçen çocuk bu süreçte kendisini, menajeri yaptığı en yakın arkadaşıyla birlikte türlü maceraların içinde bulur.

Yönetmen Umut Ertek

Senarist Umut Ertek

Oyuncular: Atilla Emirhan Kırık, Talha Tosun, Özcan Melek

https://youtu.be/FkO_Fd7ppR8 
Editör: TE Bilisim