MİNYONLAR 2: GRU’NUN YÜKSELİŞİ



Stuart, Kevin ve Bob bir süpermarketten muzlarını alamadıkları için oldukça sinirlidir. Bu duruma çözüm bulmak isteyen ekip, Beyaz Saray’a doğru yola koyulurlar. Durumu şikâyet etmek için Beyaz Saray’a geldiklerinde ise kendilerini kapının önünde bulurlar. Kovuldukları için şaşkın ve bir o kadar da sinirli olan Stuart, Kevin ve Bob, kendilerine yapılanların intikamını almak için ABD hükümetini devirmek için zorlu bir maceraya atılır. Bu maceralarında onlara Gru da eşlik edecektir.

Yönetmen Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan Del Val

Oyuncular: Steve Carell, Taraji P. Henson, Michelle Yeoh

https://youtu.be/6VbhyHGoqhw

 

YANG’DAN SONRA



“After Yang”, robot çocukların yatılı bebek bakıcıları olarak satın alınabildiği bir dünyada geçiyor ve ailelerinin robot ferdi Yang’in (Justin Min) hayatını kurtarmaya çalışan bir çifte (Colin Farrell ve Golshifteh Farahani) ve kızlarına odaklanıyor. Filmde Yang, küçük kız kardeşinin kültürel mirasını öğrenmesine yardımcı olmak için programlanmış bir robottur.

Yönetmen Kogonada

Senarist Kogonada, Alexander Weinstein

Oyuncular: Colin Farrell, Jodie Turner-Smith, Justin H. Min

https://youtu.be/Kwp32zLc08c

 

BİR KIZLA TANIŞTIM



Gelecek vadeden bir müzisyen olan Devon şizofreni hastasıdır ve kardeşi Nick’in bakımına muhtaçtır. Ancak Nick’in karısı Olivia hamile kaldığında ikisi Devon’ın evden ayrılmasını sağlar. Hayatı bir anda altüst olan Devon bu sırada gizemli bir kadın olan Lucy ile tanışır. Birlikte zaman geçirdikten Devon ve Lucy birbirlerine açık olur. Devon, sevdiği kadının kardeşi ile tanıştırmak ister ancak buluşma zamanı Lucy gelmez. Lucy’nin evde de olmaması üzerine Nick, Lucy’nin kardeşinin hayal ürünü olabileceğinden şüphelenmeye başlar. Akıl sağlığını kanıtlamak zorunda kalan Devon, bu sırada Lucy’nin yazdığı bir notu bulur; benimle Sydney’de buluş. Devon, sevdiği kadını bulmak için destansı bir yolculuğa çıkar.

Yönetmen Luke Eve

Senarist Glen Dolman

Oyuncular: Brenton Thwaites, Joel Jackson, Lily Sullivan

https://youtu.be/fUaXQqVjbcY

 

AŞKIN GÖNÜL YAZISI



Yönetmen koltuğunda Umut Ertek'in oturduğu "Aşkın Gönül Yazısı" filminin oyuncu kadrosunda Melis Tüzüngüç, Sebahat Kumaş, Hüseyin Elmalıpınar, Güntuğ Yardımcı gibi isimler yer alıyor.

Aşkın Gönül Yazısı, saklanan sırların ortaya çıkmasıyla ilişkilerinde sorun yaşayan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Genç bir adam olan Tunç, Hollanda'dan ülkesin gelir ve çocukluğundan beri tanıdığı Necmi abisinin yanına gider. Necmi abisi ile eski günleri yad eden Tunç, bu sırada orada çalışan Gönül ile tanışır. Gönül'den hoşlanan Tunç, genç kadından başta olumsuz tepki alır. Ancak zaman geçtikçe Tunç'un sevgisine inanan Gönül, Tunç'un sevgisine karşılık verir. Başlarda her şey yolunda gider ancak Tunç'un Gönül'den sakladığı sırlar ortaya çıktıkça olaylar gelişir.

Yönetmen Umut Ertek

Oyuncular: Melis Tüzüngüç, Sebahat Kumaş, Hüseyin Elmalıpınar

https://youtu.be/VM3IUrvmaAs

 

KAHRAN



Kahran, gittiği ücra kasabada başına türlü olaylar gelen Mert'in hikayesini konu ediyor. Mert, eğitimini yurt dışında tamamlamasının ardından Türkiye’ye geri döner. Ücra bir Anadolu kasabasına gidecek olan Mert, dinlenmek için ücretsiz konaklayabileceği bir yer arar. Bir uygulama sayesinde iki kızın yanında kalacak yer bulan Mert, kızların dağ evine gittikten bir süre sonra tuzağa düştüğünü anlar. Mert’i öldürüp bir yere saklayan çete üyeleri, cesedi gömmek için geri döndüklerinde Mert’in cesedini bulamazlar. Bu durum üzerine kaçmaya hazırlanan çete üyeleri, ormanda yalnız olmadıklarını fark eder. İntikam arayışında olan Kahran cinleri oradadır.

26 Nisan 2024 vizyonunda yer alan filmler... 26 Nisan 2024 vizyonunda yer alan filmler...

Yönetmen Ahmet Yaşar Gümüş

Oyuncular: Emre Kumuk, Berfin Özmeral, Hilal Yazıcı

https://youtu.be/CrKauOpB2Kc

 

ZİR-İ CİN



Defne, işinde oldukça başarılı olan bir gazetecidir. Başarılı haberlere imza atan genç kadın, Malatya Film Festivali'ni takip etmek için ekip arkadaşları ile birlikte Malatya'ya gider. Festivalin sona ermesinin ardından dönüş yoluna girdiklerinde, yolda bir tabela Defne'nin ilgisini çeker. Tabelaya olan merakı Defne'yi küçük bir köye sürükler. Ekip ile birlikte köye giden Defne, burada anlam veremedikleri olaylarla karşı karşıya kalır. Giderek daha korkunç olaylara şahit olan Defne ve arkadaşları, içine düştükleri durumdan kurtulmanın yolunu arar.

Yönetmen Emre Pala

Senarist Emre Pala

Oyuncular: Defne Çoban, Ogan Şenyolcu, Mohamad Ahmad

https://youtu.be/R5X5f2ptFfc

 

EVLAT OLSA SEVİLMEZ



Evlat Olsa Sevilmez, ölüm döşeğinde olan annesinin son dileğini yerine getirmek için evlenmeye çalışan Samet'in hikayesini konu ediyor. 30’lu yaşlarında, annesi Gülgün ile birlikte yaşayan Samet, saf ve vurdumduymaz bir adamdır. Onun hayatı, annesine ölümcül bir hastalık teşhisi konmasıyla bambaşka bir hal alır. Gülgün, ölmeden önce oğlunun evlendiğini görmek ister. Ancak her hareketi ile hayati tehlike oluşturabilecek bir potansiyele sahip olan Samet, ikili ilişkilerde de oldukça kötüdür. Hal böyle olunca Samet’in annesinin son isteğini yerine getirmesi bir hayli zor olacaktır.

Yönetmen Cüneyt İnay

Senarist Cüneyt İnay

Oyuncular: Zekeriya Akman, Günay Karacaoğlu, Sadi Celil Cengiz

https://youtu.be/L7_EeK_vKGI

Editör: TE Bilisim