ÇIĞLIK



Scream filminin beşinci devam halkası olan yapımda, bir dizi korkunç suçu kimin işlediğini bulmak için memleketine geri dönen bir kadının hikayesini konu ediyor. 25 yıl önce korkunç cinayetlerle çalkalanan Woodsboro kasabası, yeni bir katille karşı karşıyadır. Hayalet maskesini takan katil, kasabanın kanlı geçmişine ait sırları yeniden canlandırmak için bir grup gencin peşine düşer. Sidney, yıllar önce başından geçenlere benzer seri cinayetleri çözmek için ayrıldığı Woodsboro kasabasına geri döner.

Yönetmen Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

Senarist James Vanderbilt, Guy Busick

Oyuncular: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette

https://youtu.be/WP8Bl_nWHKE

 

BENDEN NE OLUR?



Aslı T. Kızmaz'ın aynı isimli romanında uyarlanan "Benden Ne Olur", Sertab Bal adındaki deli dolu bir kadının maceralarını konu ediyor. Filmin başrolünü Hazal Kaya üstleniyor.

Filmde, kendi yolunu çizmek isteyen, hayallerinin peşinden koşacak cesarete sahip bir kadının, Sertab Bal'ın hikâyesi anlatılıyor. Markaların sürekli büyük işler başarmış kadınların hikâyelerini paylaşmalarından sıkılmış, kendi başarı hikâyesini anlatmak isteyen ve her kadının başarılı olabileceğini savunan Sertab'ın hayatı, aşkları, çalışma hayatı, eğlence hayatı ve yaşamına dair her şey sinema severleri bekliyor.

Yönetmen Murat Şenöy

Senarist Aslı T. Kızmaz, Müge Öztürk

Oyuncular: Hazal Kaya, Onur Tuna, Nur Fettahoğlu

https://youtu.be/yZDu5yuQgMQ

 

KOD 355



Kod 355, dünyayı kaosa sürükleyecek olan ölümcül bir silahın peşine düşen bir grup ajanın hikayesini konu ediyor. Gizemli bir silahın paralı askerlerin eline geçmesi üzerine CIA ajanı Mason “Mace” Brown, eski rakibi Alman ajan Marie, MI6 müttefiki ve son teknoloji bilgisayar uzmanı Khadijah ve yetenekli Kolombiyalı psikolog Graciela, güçlerini birleştirmek zorunda kalır. Ancak tüm dünyayı  kaosa sürükleyecek olan ölümcül silahın peşine düşen sadece onlar değildir. Gizemli bir kadın olan Lin Mi de silahın peşindedir. Silahı bulmak için dünyanın dört bir yanını dolaşan ajanlar, dünyayı kurtarmayı başaracak mıdır?

Yönetmen Simon Kinberg

Senarist Simon Kinberg

Oyuncular: Jessica Chastain, Penélope Cruz, Bingbing Fan

https://youtu.be/eYXnyp1rYes

 

BELLE




Ryu to Sobakasu no Hime, sıradan bir hayatı varken sanal dünyada bambaşka biri haline gelen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Kırsal bir kasabada babasıyla birlikte yaşayan Suzu, 17 yaşında bir lise öğrencisidir. Sıradan bir yaşamı olan Suzu’nun hayatı, beş milyar çevrimiçi üyeden oluşan sanal bir dünya olan "U" ya girmesiyle bambaşka bir hal alır. Suzu bu sanal dünyada, ‘Bella’ adında dünyaca ünlü bir şarkıcı olur. Kısa bir süre sonra genç kız, tanıştığı gizemli bir yaratıklar birlikte gerçekte kim olduğunu bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Yönetmen Mamoru Hosoda

Senarist Mamoru Hosoda, Mamoru Hosoda

Oyuncular: Takeru Satoh, Koji Yakusho, Ryô Narita

Orijinal adı Ryu to Sobakasu no Hime

https://youtu.be/DEFiHhJNUr4

 

DÜŞ PEŞİNE




Düş Peşine, gönüllü çalıştığı akademinin kapanmasını engellemeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Kardeşi ile birlikte Kaş'ta yaşayan Kaan, engelli çocukların eğitim gördüğü Düşler Akademisi'nde gönüllü olarak çalışır. Akademinin müdürü, borçları nedeniyle zora düşmektedir ve bu nedenle akademinin kapanması gündeme gelir. Kaan, bu sırada şehre tatile gelen arkadaşlarıyla birlikte akademiyi kapanma tehlikesine karşı korumaya çalışır. Kaan ve arkadaşları, akademinin kapanmasını engelleyebilecek midir?

Yönetmen İlkay Uygur

Senarist Serkan Dağlı

Oyuncular: Fester Abdü, Cihan Şimşek, Şeyda Erdoğan

https://youtu.be/Vt2zT9iGSos

 

KARLAR KRALI NORM 2




Karlar Kralı Norm 2, çalınan sanat eserini bulmak için tehlikeli bir maceraya atılan Norm ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. Çinlilere ait olan eski bir sanat eseri, Dexter adında bir arkeolog tarafından çalınır. Çin halkı için çalınan eseri kurtarmaya karar veren Norm, arkadaşlarının yardımı ile zorlu bir maceraya atılır. Dexter’i bulmak için dünya çapında bir yolculuğa çıkan Norm ve arkadaşları, çalınan sanat eserini bulmayı başarabilecek midir?

Yönetmen Richard Finn, Tim Maltby

Oyuncular: Andrew Toth, Maya Kay, Lisa Durupt

https://youtu.be/R0rWNpuPpQ8

 

LİETLİ CİN KABİLESİ




Kız arkadaşı Merve'nin büyükannesinin vefat etmesi üzerine Tolga, onunla birlikte köye gitmeye karar verir. Tolga ve Merve yola çıktıklarında yakın arkadaşları Vural ve Sibel de onlara eşlik eder. Köye varlıkları andan itibaren tuhaf durumlarla karşı karşıya kalan grup, garip rüyalar görmeye başlar. Yaşananlara anlam vermeye çalışan Tolga, araştırma yapmaya başlar. Metefizik uzmanı Harun'dan yardım alan Tolga, Lietli adı verilen Cin Kabilesi tarafından tehdit altında olduklarını keşfeder.

Yönetmen Cemal Aşkın Alpçetin, Can Yelkenciler

Senarist Hasan Çitil

Oyuncular: Beril Eş, Tuğba Akman, Mehmet Altundağ

https://youtu.be/KAT1Y6UQmO0

 

OĞUL

5 Nisan vizyonunda hangi filmler var? 5 Nisan vizyonunda hangi filmler var?




Oğul, oğlunu kurtarmak için her şeyi göze alan bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Laura, çocukken sapkın bir tarikttan kaçmayı başarır. Laura, 8 yaşındaki oğlu David'in tarikatın kötü niyetli üyeleri tarafından kaçırılmaya çalışması üzerine geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Yaşanan bu trajedinin ardından David, gizemli bir hastalığa yakalanır. Laura, oğlunu kurtarmak ve geçmişindeki güçlerden korumak için ne kadar ileri gidebileceğine karar vermek zorundadır.

Yönetmen Ivan Kavanagh

Senarist Ivan Kavanagh

Oyuncular: Andi Matichak, Emile Hirsch, Luke David Blumm

https://youtu.be/AjNbzf_z2uw

 

SUSAM SOKAĞI/SESAME STREET




Big Bird ve arkadaşları kendilerini esrarengiz bir şekilde Manhattan'a gitmiş olarak bulurlar. Görünenlere göre de Susam Sokağı'ndaki evlerine dönmeleri imkânsız gibidir. Bu durumda yıllardır düzenledikleri showları iptal olmak üzeredir. Bunu engellemek için ise bir araya gelmeleri gerekmektedir. Bu sırada ise karşılarına şeytani bir belediye başkanı çıkacak ve tüm çabalarını mahvetmeye çalışacaktır. Bir kez daha beyaz perdeye aktarılacak olan filmin başrolünde Anne Hathaway yer alıyor.

Yönetmen Jonathan Krisel

Senarist Joey Mazzarino, Chris Galletta

Oyuncular: Anne Hathaway, Chance The Rapper

https://youtu.be/hQDydUQQNCA

 

CİN PERDESİ




Korkunç cinayetlerle ilişkili cin vakalarını araştıran Arzu ve Bora'nın yaşadıklarının konu edildiği "Cin Perdesi" filminin yönetmen koltuğunda Tayfun Can Demirtaş oturuyor.

Bora eşi arzuyla eski bir akıl hastanesini araştırmaya başlar. Böylece korkunç cinayetler ve cin vakaları gün yüzüne çıkar. Bora eşiyle detaylı araştırma yaptıktan sonra hastaneye gidip her bölgesine gizli kamera takmak ister. Böylece iyice gerilim dolu anlar yaşanmaya başlar. Arzu çok gizli şifreler bulur. Orada yaşanan tüm gizemli olaylar polis laptopundan izlenir. Arzu ve Bora’nın yaşadığı her şeyi polisler kendi bilgisayarından izlerler.

Yönetmen Tayfun Can Demirtaş

Senarist Tayfun Can Demirtaş

Oyuncular: Rabia Cemre Kaya, Mert Kara, Fuat Başarılı

https://youtu.be/SBT_mgR8O4Y 
Editör: TE Bilisim