Kategoriler halinde düzenlenen anketler sayesinde binlerce Galatasaray Üniversitesi öğrencisinin verdikleri oylarla sahiplerini bulan EN Ödülleri, 2005 yılından bu yana gelenekselliğini koruyor.

Galatasaray Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından okulun tek ödül töreni olan EN Ödül Töreni, her yıl Mart ayında gerçekleştiriliyor. Galatasaray Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından okulun tek ödül töreni olarak basın, medya, sanat ve iş dünyasının en ünlü isimlerini Galatasaray Üniversitesi çatısı altında birleştiren öğrenci ödüllerinde, EN iyiler tüm okula uygulanan iki aşamalı anketler sonucunda belirleniyor.

Bu yıl 15'incisi düzenlenecek olan EN 2020 Ödül Töreni online yapılacak.

Onur Büyüktopçu sunumuyla, İkilem grubunun performansıyla renk katacağı ödül gecesi; GSÜ öğrencilerinin, GSÜ idarecilerinin ve akademisyenlerin yanı sıra medya, sanat, spor, iş dünyası gibi farklı kategorilerden EN’ler ve davetlilerin online katılımıyla, 26 Mart 2021 akşamı Galatasaray Üniversitesi İşletme Kulübü’nün ev sahipliğinde, gerçekleşecek.



2020 yılının EN’lerin den bazıları ise şu şekilde:


1. “EN” İyi Film : Biz Böyleyiz
2. “EN” İyi TV Dizisi : Masumlar Apartmanı
3. “EN” İyi Dijital Platform Dizisi : Bir Başkadır
4. “EN” İyi Yönetmen : Berkun Oya
5.      “EN” İyi Kadın Şarkıcı : Sertap Erener
6.      “EN” İyi Kadın Tiyatro Sanatçısı : Ezgi Mola

3. MEDNIGHT Uluslararası Akdeniz Bilim Masalları Yarışması'na Başvurular Başladı 3. MEDNIGHT Uluslararası Akdeniz Bilim Masalları Yarışması'na Başvurular Başladı
 
Editör: TE Bilisim