Oyuncu Ronabar, “Başkan Genç, kaza anında beni yalnız bırakmadı”


Geçtiğimiz Eylül ayında Bahçeköy yolu üzerinde trafik kazası geçiren Oyuncu Esra Ronabar ve eşi Barış Falay’dan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür ziyareti.

Sarıyer Bahçeköy yolu üzerinde kaza geçiren sanatçı Esra Ronabar, kaza sonrasında kendisine yardım eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür etti. Eşi Barış Falay ile birlikte Başkan Genç’i makamında ziyaret eden Ronabar, kazanın yaşandığı sırada Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in tesadüfen oradan geçmesinin kendisi için bir şans olduğunu belirtti.

Geçirdiği kaza sonrasında vücudunda çok sayıda kırık olması nedeniyle tedavi altına alınan Sanatçı Ronabar, Başkan Genç’i ziyareti sırasından şunları söyledi; “Kendimi şanslı olarak görüyorum. Belediye Başkanı Şükrü Genç orada olmasaydı, ambulans geç gelseydi daha çok tedavi sürecimde sıkıntı yaşanacaktı. Başkanımız kazanın yaşandığı sırada tesadüfen oradan geçiyormuş. Kazadan sonra hemen yanıma geldi. Hastaneyi aradı, ambulans ve itfaiye çağırdı. Ambulans gelene kadar beni yalnız bırakmadı.”

 

 

Editör: TE Bilisim