BÜLENT KERİMOĞLU; OY VERMEYENLERİN DE BAŞKANI OLACAĞIM

 

Bakırköy Belediye Başkanlığı görevine dün itibarıyla başlayan Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’nda binlerce Bakırköylünün katılımıyla Atatürk Anıtına çelenk koydu.


Milletvekili Süleyman Çelebi, Bakırköy İlçe Başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) parti meclis üyeleri, yüksek disiplin kurulu üyelerinin de katıldığı çelenk koyma töreninin ardından bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu,” Parti rozetini bir kenara koyarak oy vermeyenlerin de başkanı olacağım” dedi.


Op. Dr. Bülent Kerimoğlu konuşmasında şunları söyledi: Bakırköy’de tarihi bir rekor kırarak belediye başkanlığına seçilmemde çok fazla emeği geçen başta hiçbir karşılık beklemeden destek veren sade emekçilere ve örgütüme çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra ben de parti rozetimi bırakarak bize oy vermeyenlere de eşit mesafede hizmet edeceğimize söz veriyorum. Parti rozetini bir kenara bırakacağız ama CHP’nin laik, sosyal, hukuk devleti ilkeleri ve Atatürk ilke-inkılâplarına bağlılığımızla hizmet edeceğiz. Ben de benden sonra görevi devralacak arkadaşımıza kadar Bakırköy’de önemli sosyal belediyecilik hizmetlerine imza atmaya devam edeceğimize söz veriyorum. Gönlümüz isterdi ki başta büyükşehir belediyesi olmak üzere Adalet ve Kalkınma Partisine mensup belediyeleri de kazanalım. Ama olmadı. Buna üzüntü duyuyorum.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu ve pati yöneticileri daha sonra Cumhuriyet Meydanı’nda yurttaşların tebriklerini kabul ettiler.

Editör: TE Bilisim