İstanbul Zekeriyaköy'deki evinden sabah saatlerinde çıkıp kaybolan Pamir'den hala haber gelmedi. 

Sarıyer Zekeriyaköy’deki evinden çıkan ve kendisinden saatlerdir haber alınamayan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik için herkes seferber oldu. Sosyal medya üzerinden Pamir’in bulunması için destek mesajları yağdı. Jandarma, itfaiye ve AKUT ekipleri seferber oldu. Twitter’da Pamir’in kaybolmasıyla ilgili binlerce mesaj paylaşıldı. Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen de Pamir için yapılan çalışmalara canlı yayında destek verdi. Bayülgen, Cuma akşamı ekrana gelen Makina Kafa programında defalarca çağrı yaptı. Akut yetkiliside programa bağlanarak arama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Twitter kullanıcıları da #pamiraranıyor hashtag’iyle Pamir’le ilgili fotoğraf ve bilgiler paylaşarak hem gönüllülerin bölge çalışmalarına yardımcı oldular. Vatandaşların yanısıra Ertem Şener ve Şenay Akay gibi ünlü isimlerde arama çalışmalarına katıldı.

İşte ünlülerin Pamir için mesajları;

Cem Yılmaz: Kayıp yavrumuz ile ilgili yetkililerin dışında bilgisi olan yardımı dokunabilecek tüm arkadaşlara! Teşekkürler.

Mansur Yavaş: Bütün dualarımız Pamir'le.

Hakan Şükür: Pamir'in babası, Zekeriyaköy'de oturan herkesin bahçesini kontrol edip,ismiyle seslenmesini istiyor!

Onur Akay: #PamirAranıyor Belki güzel yüzün uykuya dalmıştır, birileri bulsun diye bekliyordur. İnşallah sağ salim bulunur. Emin ellerdedir.

Nilgün Belgün: Bravo Okan Bayülgen’e programı Pamir'e ayırdı. Baba olmasının da duyarlılığına etkisi var mutlaka. Anne ve baba olmak çok çok farklı.

Berna Laçin: Ah be çocuk , bize uyku yok, sen inşallah bi yerlerde uyuya kalmışsındır... #PamirAranıyor

Editör: TE Bilisim