Sanatçılardan Göğebakan'a büyük vefasızlık!


Başbakan Erdoğan'ın da cenaze namazına katıldığı ve tabutuna omuz verdiği Göğebakan, doğduğu Adana'nın Yüreğir ilçesinde toprağa verilmek üzere memleketine uğurlandı.

Murat Göğebakan için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve bürokrat katılırken Cengiz Kurtoğlu, Nihat Doğan, Uğur Işılak ve Uğur Arslan gibi vefalı birkaç sanatçı dışında müzik ve sanat dünyasından katılan olmadı.

Ölüm haberi üzerine sosyal medya aracılığıyla çok üzgün olduklarını, içlerinin kan ağladığını paylaşan sanatçıların bile cenazede bulunmaması, herkesi şaşırttı. Aynı gün Tuncel Kurtiz’in mezarını ziyaret eden Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’ın, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta yer alan imalı mesaj ise tepki çekti. Genç türkücü Taylan Koçkaya ile Kurtiz’in mezarında çekilen fotoğrafını paylaşan Onur Akay, ‘Tuncel Kurtiz maalesef ölmeden önce gömülmek istediği söylenen Tahtakuşlar köyüne değil, Çamlıbel’e gömüldü. Kabrinin başında hissettiğim bir duyguyu sizlerle paylaşmak istiyorum: Yattığı yerde rahat olduğuna inanmıyorum ve yattığı yerin rahat olduğuna inanmıyorum. Bir vasiyetin yerine getirilmesi için, Türkiye'de Erdoğan'a şarkı yazmak gerekiyorsa, sanatçıların vay haline vay... Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bizi ne hale getirdin. Ölenin arkasından bile güzel şey konuşmayan millet yaptın.’ dedi. 

Editör: TE Bilisim