GAMEP ÖDÜL TÖRENİNİN SUNUCULUĞUNU DOLUNAY SOYSERT YAPACAK

 

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) tarafından gerçekleştirilecek olan 'Bölgesel ve Uluslararası Markalar ' ödül töreninin sunuculuğunu ünlü  oyuncu Dolunay Soysert üstlenecek.

 

GAMEP, 23 Kasım 2013 tarihinde düzenleyeceği ödül töreninin çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Gaziantep ve Bölge illerden gelecek bir çok önemli markaya ev sahipliği yapacak olan GAMEP, bu özel günün sunuculuğu için ekranların sevilen ismi Dolunay Soysert ile anlaştı.

 

Dizi oyunculuğunun yanı sıra birçok uluslar arası organizasyonda da sunuculuk görevini başarıyla yerine getiren Soysert, Gaziantep’te böylesine güzel ve anlamlı bir organizasyonda görev alacak olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

 

22 Kasım Cuma günü Gaziantep'e gelmesi beklenen güzel oyuncu, Cumartesi  günü düzenlenecek olan ödül törenin ardından  şehrin  tarihi mekanlarında kendisi için organize edilecek  geziye katılacak.

 

Dolunay Soysert Kimdir?

Dolunay Soysert, orta ve lise eğitimini Özel Moda Koleji'nde bitirmiştir. İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji Bölümü ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü bitirmesinin ardından  Kadir Has üniversitesi İleri oyunculuk bölümünde yüksek lisans yapmıştır. İstanbul Şehir Tiyatroları'nda çalışmıştır. Kamerayla ilk tanışması Cumhuriyet filminde Latife Hanım'ı canlandırmasıyla olmuştur.Daha sonra Nebraska Üniversitesi Drama ve Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. ABD'den döndükten sonra Sultan Makamı ve Omuz Omuza dizilerinde rol almıştır. Tiyatro sahnesinde "Buluşma" adlı oyunda Marilyn Monroe'yu ve "Ayşe" müzikalinde 'Ayşe' karakterini canlandırmıştır. 9 Temmuz 2006'da oyuncu Sinan Tuzcu ile evlenmiştir. Bir İstanbul Masalı adlı dizide Derya karakterini ve Özgü Namal ile birlikte Bebeğim adlı dizide Leyla karakterini canlandırmıştır. İstanbul Halk Tiyatrosu'nun ilk oyunu olan ve on bir oyundan oluşan Can Tarlası adlı oyunda yer almıştır.26. Uluslararası İstanbul Film Festivali açılış töreni sunuculuğunu Sinan Tuzcu ile 19. Ankara Uluslararası Film Festivali açılış töreni sunuculuğunu Emre Karayel ile yapmıştır. Dünyanın en büyük buz gösterisi topluluğu olan Holiday On Ice ünlü çocuk romanı Peter Pan hikayesinin Türkçe dublajında yer almıştır. 14. Kral TV Video Müzik Ödülleri töreninin sunuculuğunu yapmıştır. Soysert, şu anda Kanal-D'de yayınlanan Kayıp adlı dizide rol almaktadır.

 

Editör: TE Bilisim