2016 yılı Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Yerel Yönetimler Projelerinde ödül töreni yapıldı. Çatalca Belediyesi de ‘Çevre’ dalında ‘En Çevreci Okul’ projesi ile ödülün sahibi oldu. Ödülü, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldı.

SODEM’e üye belediyelerin projeleri İzmir Seferihisar’da yarıştı. 120 belediyenin üye olduğu Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin düzenlediği ve 100’ün üzerinde belediyenin 500’ün üzerinde projeyle katıldığı yarışmada Çatalca Belediyesi de 5 proje ile yer aldı.



Kentsel Gelişim ve Dönüşüm, Çevre, İstihdam, Sanat, Kültür ve Turizm, Spor, Bilim ve Tarih, Sosyal Projeler, Katılım ve Yönetişim, Tarım, Sağlık, Bilgi İletişim, Avrupa Vatandaşlığı, Çocuk Teması, Sokak Hayvanları başlıkları altında projeler yarıştı. Aday projeleri ise CHP Genel Başkan Yardımcıları ve akademisyenlerden oluşan bir ekip titiz bir değerlendirmeye aldılar. Çatalca Belediyesi de ‘Çevre’ dalında ‘En Çevreci Okul’ projesi ile ödül aldı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ödülü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, projede emeği geçen herkesi kutlayarak, başarılar diledi.
ikaye oku
Editör: TE Bilisim