Bilecik Belediyesi tarafından Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte Bilecik'te bulunan mülteci çocuklar, Bilecik'teki arkadaşlarıyla birlikte sahnelenen tiyatro oyunu ile güldü.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ‘’Yalnız Ağaç’’ adlı oyunu çocuklarla birlikte tiyatro oyununu izlerken seyirciye, çocuklarla birlikte bütün dünyada savaşın yerine barışın olması gerektiği mesajını verdi.

 


KARDEŞ ÇOCUKLARIN TİYATRO MUTLULUĞU 

 

Festival kapsamında yabancı ülkelerden şehrimize gelen çocuklar ile buradaki çocuklar arasında sosyal bağın kurulması amacıyla böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

 

''Bilecik Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımıza her Pazar günleri ücretsiz tiyatro oyunu hediye etmeye devam ediyoruz. Çünkü bizler çocuklarımızı çok seviyoruz. Çünkü her bir çocuğumuz, bizim geleceğimiz. Bizler yerel yöneticiler ile devletimizin diğer kurumları, sizlerin geleceğe sağlam adımlarla basmanız için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizleri çok seviyor ve sizler için çalışıyoruz'' dedi.

 

Gerçekleştirilen aktivitede Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı ile birlikte AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal ve partililer, çocuklara horoz şekeri dağıttı. 


Editör: TE Bilisim