YIL BOYUNCATÜM TÜRKİYE’Yİ İL İL GEZEN LÖSEV İYİLİK TIRIHASTA VE AİLELER İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

 

LÖSEV,  “Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardım”projesiile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibihasta ve ailelerineyardımlar ulaştırmaya devam ediyor.9 Ağustos – 27 Ağustos2017 tarihleri arasında Marmara ve Ege’de yaklaşık 30 ilimizde binlerce hasta ve ailesi, ayrıca halkımızla buluşacak LÖSEV Yardım Tırı kuru gıdadan, et ve et ürünlerine, giysiden temizlik malzemesine, oyuncaktan mobilyaya deki yüzlercefarklı desteği bir arada sunuyor.

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya ÜNVER; “LÖSEV Anadolu’nun en uzak şehirlerinden, köylerine dek ulaşarak, oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürüyor. Hastalarımız ve aileleri kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadanet ve et ürünlerine, mobilyadan bisikletedek tüm ihtiyaçlarını özgürce seçebiliyorlar. Bu sayede 12 ay boyunca en uzak ilimize dek giderek yardımları yerinde ulaştırıyoruz.Kurban Bayramına yaklaştığımız şu günlerde biz tır yardımlarımızla dahi ailelerimize et ve et ürünleri desteklerimizi de sunuyoruz. Tüm destekçilerimize LÖSEV adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

KURBAN BAĞIŞLARINIZ HAYAT VERECEK;

Siz de Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek kurbanlarınızı dini usullerle kestirirken, bu bağışlarınızla hasta çocuklarımızın hayatını kurtarabilirsiniz…

Nasıl mı?

Kurbanlarınız, Kurban Bayramı’nda noter gözetiminde, dini esaslarla kesilmekte ve etlerin tamamı hemen tüketilemediğinden kesen kurumlara ödünç verilip yıl boyunca taze et ve et ürünü olarak geri alınmaktadır. Böylece lösemi ve kanser hastalarımız yalnızca Kurban Bayramı’nda değil, tüm yıl boyunca taze et ürünleri ile besleneceklerdir. Et ve diğer gıdalardan zengin beslenen hastalarımızın vücut direnci yükselmekte, vücut savunmaları güçlenmektedir. Böylece hastalıkları kolayca yenerek iyileşmektedirler

Siz de Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek hem kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir, hem de bu bağışlarınızla hasta çocuklarımızın hayatını kurtarabilirsiniz.

Unutmayın ki “Her kurban, lösemili çocuklara can” olacaktır.