“YİĞİT KAĞAN YAZICI’DAN ÖRNEK HAREKET”

Dizide, Otizmli bir karakter olan Mert’i canlandıran Yiğit Kağan Yazıcı, Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Kurumu’na ziyarette bulunarak, verilen eğitimleri yerinde inceledi. Kurumda özel eğitim alan çocuklara hediyeler de veren Yazıcı, bu davranışıyla büyük takdir topladı.

Eğitim alan çocuklarla uzun süre vakit geçirerek, oyun oynayan Yazıcı; “Elimi Bırakma” da canlandırdığım Mert karakteri benim için büyük bir şans. Çok mutluyum. Her bölüm bu karaktere, yapımcımız Süreyya Yaşar Önal’ın sağladığı özel psikologlar ve oyuncu koçları ile hazırlanıyorum. Otizm; hastalık değil, farkındalıktır. Bu farkındalığı daha güçlü sesler ile yaratmak için herkesi davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yapımcılığını Üs Yapım - Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Çelen'in yaptığı, senaryosunu Nilüfer Aydın ve Serap Özgür’ün kaleme aldığı “Elimi Bırakma”, her bölümüyle büyük beğeni toplayarak, her Pazar en çok izlenen yapım olma unvanını elinde bulunduruyor.

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

TRT1'in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren yeni dizisi Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT1'de.


Elimi Bırakma 16. Bölüm Fragmanı:

https://www.youtube.com/watch?v=POdm508BLMc