Üniversite gençlerinin büyük bir beğeni ile izlediği, TRT1’in fenomen dizisi “Beni Böyle Sev”in sevilen karakterleri Ömer ile Ayşem’in isimleri yeni doğan bebeklere verilmeye başlandı.

Alper Saldıran’ın “Ömer” ve Zeynep Çamcı’nın oynadığı “Ayşem” karakterleri dizi izleyicisinin adeta günlük hayatta en yakın dostları oldu.

Sosyal medya hesapları üzerinde açılan fan sayfalarında Ayşem ve Ömer hayranları açtıkları hesaplarda tanışıp, organizasyonlar düzenlemeye başladı.

İki yıl önce böyle bir organizasyonda tanışıp evlenen çift ikiz bebek sahibi oldular ve kızlarının adını “Ayşem”, oğullarının adını da “Ömer” koydular.

Önümüzde ki günlerde bebekleriyle birlikte oyuncuları sette ziyaret etmeye gelecek olan çift bu mutluluklarını sete yazdıkları bir mektup ile paylaştılar.

Yapımcı Başak Bingüller “buna benzer yüzlerce mektup ulaşıyor elimize, bu mektuplardan bile senaryo çıkartmak mümkün. Bu çiftimizin heyecanları paylaşmak ve minik Ömer ile Ayşem’i sette ağırlamak için heyecanla bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim