Ulan İstanbul, Yeni Bölümü ile Bu Akşam İnternette….

Kanal D’nin başrollerini; Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları, ekranda olduğu dönemde izleyicisini ekrana kilitleyen, internet ve sosyal medyada çok ses getiren dizisi “Ulan İstanbul” bundan böyle internet üzerinden sevenleri ile buluşuyor.

              

 

Karhan’la girdikleri iddialardan para kazanan ekip, Cem Büyük operasyonu için harekete geçer. Evlerine ve dükkanlarına kavuşan çete, operasyon hazırlıklarını da her zaman olduğu gibi kendi ofislerinde yaparlar. Diğer yandan Firuz’da sonunda Esra’yı Nevizadeler’e karşı ortak çalışmak için ikna eder. Açıldığı ilk günden beri ziyaretçisi eksik olmayan Çin Lokantası’nın yolunu aşındıran Maşuka ve Hayati, ekip ofiste toplantı yaparken hiç duymamaları gereken şeylere kulak misafiri olurlar. Ve ortalık fena karışır.

 

 

 

Yapım                                  : D Yapım

Yapımcı                               : E. Ayşe Durmaz

Uygulayıcı Yapımcı                        : Ayşıl Tay

Yönetmen                            : Murat Onbul

Senaryo                                : Uğraş Güneş

Görüntü Yönetmeni             : Serdar Ünlütürk

Sanat Yönetmeni                 : Murat Güney

Müzik                                     : Atakan Ilgazdağ

Oyuncular                              : Uğur Polat (Kandemir), Şebnem Bozoklu (Yaren), Salih Bademci (Ceyhun), Sevtap Özaltun (Derya), Erkan Kolçak Köstendil (Karlos), Kaan Yıldırım (Ferdi), Caner Özyurtlu (Bahadır), Zeynep Kankonde (Şehriban), Beyti Engin (Hayati), Gökhan Niğdeli (Muhtar), Demet Gül (Maşuka), Bahadır Hakim (Shan Li), Ayta Sözeri (Umay), Can Bartu Aslan (Gıyas) ve Emre Kınay (Firuz) ve Zihni Göktay (Servet)

 

Yayın Tarihi : 23 Mart Pazartesi/2015                                                
Yayın Saati  :20.00

Editör: TE Bilisim