Şehriban Teyze ve Beyaz Kelebekler sahnede

Kanal D’nin başrollerini; Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları, büyük beğeniyle izlenen dizisi  “Ulan İstanbul”un Pazartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde, Şehriban ve Nevizadeler  tüm mahallede nostalji rüzgarları estirecek.



Mahallede, Ceyhun (Salih Bademci) adına yapılan kutlamalarda Şehriban (Zeynep Kankonde), oğlu için sahneye çıkacak ve “Sen Gidince Bak Neler Oldu” şarkısını seslendiricek. Yaren(Şebnem Bozoklu) ve Karlos (Erkan Kolçak Köstendil) da Beyaz Kelebekler kılığına bürünerek, Şehriban’a vokalde eşlik edecek.



Hayli renkli geçen çekimlerde oyuncular sevilen parçayı kendi sesleriyle söylerken, gönüllerde taht kuran sanatçı Adile Naşit’i de anmayı da ihmal etmediler.





Nostalji rüzgarlarının eseceği “Ulan İstanbul”un macera ve sürprizlerle dolu yeni bölümü, Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D'de ekrana gelecek.

 

Editör: TE Bilisim