8 Ayrı Ülkeden İstanbul’a Akın Ettiler

Dünyaca ünlü güreş yıldızları Amerikalı MVP, Kanadalı Joe Legend, Fransız Tom La Ruffa, Portekizli Shanna, Rus Ivan Markov, Alman Demolation Davies, İngiliz Jonny Storm ve İrlandalı yıldızlar Tron ile Doug Williams’ın performanslarıyla nefes kestiği inanılmaz şovu DMAX’te ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kadınlar maçında ise Portekizli Shanna ve Rus Markova karşılaşıyor. Yapımcı Bilgehan Demir’in gerçekleştirdiği etkinliğin başhakemi ise Manchesterli ünlü isim Ryan Ambrose.

 

Bilgehan Demir “Amacım Dünya Çapında Marka Olmak, Galiba Başarıyoruz”

2011’de kurulan Turkish Power Wrestling organizasyonunun kurucusu Yapımcı Spiker Bilgehan Demir yayın öncesi yaptığı açıklamada ‘Birleştirici gücü yüksek bir işe imza attık. Dünya markası olma sözü verdim galiba başaracağız. DMAX gibi büyük bir marka organizasyonumuzda bizimle işbirliği yaptı. 21 Aralık Cuma akşamı Wrestling yayıncılığında bir milat olacak” dedi.

 

13 Kamera 6 Tır 170 Robot Işık, 200 KW Işık Gücü Kullanıldı

145 teknik 48 de sporcu ve oyuncu kadrosunun görev yaptığı şovda Türk yıldızlardan Camoka, Murat Bosporus, Kubilay Koçgün, Ferit Can da boy gösterecek. Binlerce seyircinin doldurduğu Volkswagen Arena’da ışık, phyro, led, ses ve sahne şovları da yer aldı. 

 

Taha Akgül ve İsmail Balaban Sürprizi

Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçimiz Taha Akgül ve 2 kez Kırkpınar başpehlivan şampiyonluğu bulunan İsmail Balaban da MVP vs Murat Bosporus karşılamasını izlemek için salonda hazır bulunacak. Daha önce WWE’den transfer teklifi alan fakat reddeden Taha Akgül ve başpehlivan Balaban’a maçtan sonra TPW organizasyon komitesi tarafından birer plaket verildi. 


Editör: TE Bilisim