TRT 1’in yeni programı “Türkan Hanım’ın Konağı” 14 Eylül Pazartesi saat 09.30’da başlıyor…

Bu konak, hayat kadar gerçek, masallar kadar sıcak bir konak…

TRT 1 ekranlarında yepyeni bir format izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.  14 Eylül’de ilk bölümüyle evlerimize konuk olacak olan Türkan Hanım’ın Konağı, aynı anda hem bir dizi hem bir program olma özelliği ile bir ilke imza atıyor. Türkan Hanım’ın Konağı yenilikçi formatıyla çok yakında ekranların vazgeçilmezleri arasında yer almaya hazırlanıyor.

Türkan Hanım’ın Konağı hikâye ile gerçeği, masal ile hakikati bir araya getiriyor. Sıcacık bir aile ortamı, özlediğimiz samimiyet, sevince ve kedere ortak olan insanlar… Her hafta örnek bir konunun işleneceği dizide Türkan Hanım, geleneklerimizin köklü mirası ile hem konağındaki büyük ailesine hem de ekran başındaki izleyicilere yol gösterecek. Aynı zamanda her bölümde sevilen bir sanatçı veya alanında uzman bir konuk programa eşlik edecek.

Türkan Hanım’a konakta sürpriz bir doğum günü var.

Duyumlarımıza göre konakta büyük bir hazırlık varmış. Türkan Hanım’ın çocukları, torunları tüm sevenleri Gökçe Şef’in hazırlayacağı doğum günü pastasının merakındaymış. Dokunduğu her şeyi güzelleştirmeye çalışanTürkan Hanım’ın doğum gününe davetliyiz… Güne sıcacık bir konakta Türkan Sultan’ın doğum günü pastası ile başlamak isteyenlerle14 Eylül Pazartesi saat 09.30’da TRT1’de “Türkan Hanım’ın Konağı”nda buluşuyoruz. 
Editör: TE Bilisim