Vatan her şeyden önce gelir… Vatan her şeyden önce gelir…

Kanalın ilgiyle takip edilen çizgi dizileri “İbi”, “Rafadan Tayfa”, “Elif ve Arkadaşları”, “Aslan” ve “Kare” Şubat ayı itibarıyla yeni bölümleriyle ekranlarda olmak için gün sayıyor.

Türkiye’nin en çok izlenen çocuk kanalı olan TRT Çocuk, severek takip edilen beş yapımın yepyeni, macera dolu ve eğlenceli bölümlerini6 Şubat’tan itibaren izleyicinin beğenisine sunuyor. Baldiyar’dan İstanbul sokaklarına, Elif’in eğlence dolu dünyasından Aslan’ın icatlarına ve Kare Takımı’nın renkli dünyasına kadar esecek olan bu yeni rüzgâr, çocukları eğlenceli bir serüvene davet ediyor.

 

Sevilen yapımlar yeni bölümleriyle TRT Çocuk’ta

En yakın arkadaşı Tosive Baldiyar ile çeşitli maceralara atılan, karşılaştıkları sorunlara matematik ve fen bilimlerinden faydalanarak çözümler üreten İbi, arkadaşları Hoppa ve Pumba ile birlikte6 Şubat Cumartesi günü saat 12.45 ve 16.50’de peş peşe beş yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Çocuk ve yetişkinler tarafından ilgiyle izlenen Rafadan Tayfa, 13 Şubat Cumartesi gününden itibaren her hafta sonu saat 10.40, 15.30 ve 18.55’te yeni bölümleriyle birbirinden eğlenceli serüvenlere doğru yola çıkıyor.

Pandemi günlerinde okulu çok özleyen çocuklar için okulun eğlenceli ortamını evlere taşıyacak olan Elif ve Arkadaşları, 15 Şubat Pazartesi’den itibaren her gün 11.30’da yeni bölümleriyle minik izleyicilerinin evlerine misafir olmaya hazırlanıyor.

Günlük hayatta karşılaştığı problemlerin üstesinden dedesinin yardımıyla geliştirdiği icatlar sayesinde gelen Aslan, 15 Şubat Pazartesi gününden itibaren her gün saat 13.55’te yeni bölümleriyle ekrana geliyor.

Gizemli olayların peşinden koşarken çocukların gönlünde taht kuran Kuti, Aypa, Rupi ve Enda’danoluşan Kare Takımı, 22 Şubat Pazartesi itibarıyla her sabah 08.55’te yeni maceralarıyla çocukların keşif dünyalarını aydınlatmaya devam ediyor. 

Editör: TE Bilisim