Her Ramazan’da olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının değişmez ve vazgeçilmez programları olan “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”,  iftar programı “Ramazan Sevinci”, gecenin huzuruyla “Sahur Bereketi” Ramazan ayı boyunca her gün TRT 1 ekranlarında olacak.

“Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”

TRT 1 ekranlarında bu yıl yedincisi düzenlenen "Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"nın sunuculuğunu Mustafa Cihat üstlenirken Dr. Mehmet Ali Sarı, Osman Egin, Hafız Osman Şahin ve Halil Necipoğlu ise jüri koltuğunda oturacak.

TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği... TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği...

“Kur’an-Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”nın ilk bölümü 22 Mart Çarşamba gününden itibaren  Ramazan ayı boyunca her gün saat 23.30’da yayınlanacak. Yeni yarışmacılar ve yeni dekoruyla ekranlara gelecek olan program, bu yıl da Ramazan ayının manevi havasına ayrı bir değer katıp izleyicilere Kur’an ziyafeti yaşatacak.

"Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" 22 Mart Çarşamba günü saat 23.30’dan itibaren Ramazan ayı boyunca her gün TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.



“Ramazan Sevinci” ve “Sahur Bereketi” Ayasofya’dan canlı yayınla TRT 1’de

TRT, ayların en hayırlısı olan Ramazan ayının gelmesiyle bu kutlu ayın vazgeçilmez ve değişmez programları olan Ramazan programlarını her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyicilerine sunacak.  “Ramazan Sevinci” ve “Sahur Bereketi” programları 23 Mart Perşembe gününden itibaren Ramazan ayı boyunca her gün TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.


 

Ramazan ayı boyunca 18.15 - 19.30 saatleri arasında TRT 1’de canlı yayınlanacak olan iftar programı “Ramazan Sevinci” bu yıl Ayasofya-i Kebîr Cami-i Şerîfi’nden ekrana gelecek. Sunuculuğunu Serdar Tuncer’in yapacağı programda Kur’an-ı Kerim tilavetleri, konuklarla Ramazan ayının ruhuna ve manevi iklimine uygun sohbetler yer alacak.

Sunuculuğunu Dursun Ali Erzincanlı’nın üstlendiği sahur programı “Sahur Bereketi” ise bu yıl Ayasofya-i Kebîr Cami-i Şerîfi’nden Ramazan ayı boyunca her gün saat 03.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Ramazan ayının vazgeçilmezi “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” 22 Mart Çarşamba, iftar programı “Ramazan Sevinci” ve gecenin huzuruyla “Sahur Bereketi” ise 23 Mart Perşembe gününden itibaren Ramazan ayı boyunca her gün TRT 1 ekranlarında yer alacak 
Editör: TE Bilisim