Bir Sevdadır’ın yeni bölümünde neler olacak? Bir Sevdadır’ın yeni bölümünde neler olacak?

Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın üstlendiği, Seni Kalbime SakladımTRT 1 ekranlarında yakında izleyiciyle buluşacak.

 

Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden yeni dizi “Seni Kalbime Sakladım”ın ilk tanıtımı da yayınlandı. Sosyal medyada büyük ilgi gören tanıtım, kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından izlendi.

 

Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yaptığı, senaryosunu Burcu Yılmaz ve Pınar Kaya'nın yazdığı dizide 'Aşk alnına yazılmışsa eğer oyun sadece kaderin işidir' diyerek, sürükleyici bir aşk hikayesi ekranlara taşınacak.

 

Bu yaz sezonuna damgasını vuracak olan  “Seni Kalbime Sakladım” dizisinde; aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile “yekparmak vale” olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını ekrana taşıyacak. Zeynep ve Civanmert’in kurmaca aşk hikâyesi zamanla karşı konulamaz bir sevda masalına dönüşecek, izleyici de bu öykünün sıkı takipçisi olacak.

 

TRT 1'in iddialı dizilerinden biri olacak “Seni Kalbime Sakladım”ın güçlü oyuncu kadrosunda:  Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’, Osman Alkaş, Gülseren Gürtunca, Evren Duyal, Mehtap Bayri, Elçin Afacan, Gökçe Akyıldız, Ali Öner, Berke Üsdiken, Ferhat Baynal, Sibel Aytan, Derda Yasir Yenal, Emre Taşkıran, Evren Duyal, İlayda Yıldırım, Tarık Ündüz, Denizhan Kınacıgil, Özge Akdeniz, Ramiz Mullamusa ve Ayberk Aladar  rol alıyor.

 

 

TRT1 ekranları aracılığıyla bu yaz herkes 'Seni Kalbime Sakladım" diyecek 
Editör: TE Bilisim