TRT 1 BAYRAM TADINA TAT KATIYOR!

TRT 1 Ramazan Bayramı coşkusunu 8 saat boyunca canlı yayınlanacak “Bayram Özel” program ile ekranlara taşıyor. Bayramın birinci günü 11.00 ile 19.00 saatleri arasında ekrana gelecek programın yayın merkezi İstanbul olacak. Ankara ve İzmir’ de bu uzun yayının diğer merkezleri.

TRT İstanbul stüdyolarında sevilen oyuncu Şoray Uzun, Ankara Hamamönü meydanında Banu Tarancı ve İzmir Gündoğdu meydanında ise Berrin Turan’ın sunumları ile ekrana gelecek olan programa Erzurum, Diyarbakır, Antalya, Trabzon ve Adana gibi şehirler de bağlantılarıyla eşlik edecek. Bu bağlantılarda yöresinde sevilen sanatçılarda yer alacak. Canlı yayın bağlantıları sadece Türkiye ile sınırlı kalmayacak. Kerkük, Azerbaycan, Balkanlar ve Avrupa’dan bazı ülkelerle de canlı bağlantılar yapılacak.

TRT Radyolarının yıldız sanatçılarının da yer alacağı programda Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve pop müziğinin en güzel örnekleri seslendirilecek. Ayrıca Sevcan Orhan, Karadeniz’in sevilen sanatçısı Ekin Uzunlar ve İsmail Altunsaray da özel yorumlarıyla programa renk katacak.

Programa katılan sohbet konuklarıyla Türk dünyasındaki bayram gelenekleri konuşulacak, kültür sanat sohbetleri yapılacak, ramazan sonrası beslenme düzeni ve Türk mutfağı gibi konulara değinilecek. TRT’nin çok sevilen dizi oyuncuları da programda sürpriz konuk olarak yer alacak.

TRT’nin zengin arşivinden unutulmaz bayram programları, yıldız sanatçılardan sevilen şarkılar, ünlü güldürü ustalarının skeçleri ve daha fazlası yine programın akışı içinde yerini alacak.

TRT 1’in en sevilen dizileri Seksenler ve Tutunamayanlar da “Bayram Özel” programında yerini alıyor.  Bu diziler izleyicilere bayram coşkusunu yaşatmak için özel çalışmalarla ekranlarda olacak. 

İzleyiciler canlı yayın sırasında WhatsApp’a gönderecekleri bayram mesajları ile programa katılım sağlayacaklar. Ayrıca Skype ile canlı yayına bağlanma şansı yakalayacaklar. Yine TRT 1’in sevilen dizi oyuncuları, müzisyenler ve birçok ünlü isim canlı bağlantılar ile bayram coşkusuna ortak olacak.

Bayramın birinci günü (24 Mayıs Pazar) sekiz saat boyunca Türkiye TRT 1’de olacak! 
Editör: TE Bilisim