Bir yandan çalışan bir yandan eğlenen oyuncular yılbaşı gecesi bir arada olamayacakları için hafta içi her günü yılbaşı günü gibi geçirdiler.

“Beni Böyle Sev” ekibinin yeni yılın son günlerinde tavan yapan neşeleri aldıkları bir haberle âdete ikiye katlandı.

Özel bir kolej tarafından düzenlenen “2014 yılının en iyileri” ödül töreninde televizyon kategorisinde bir kez daha gençlerin açık ara oyları ile “2014 YILININ EN İYİ TELEVİZON DİZİSİ”  ödülünü aldı.

Bu ödülün yeni yıl için ekibe destek ve dedikoduculara iyi bir cevap olduğu söyleyen yapımcı Başak Bingüller  “2014 yılı biterken gururla aldığımızı diğer ödüllerimize bir yenisi eklendi bu bizim için gurur verici bir olay, izleyicilerimiz için daha iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

BENİ BÖYLE SEV

81. BÖLÜM ÖZET

Yapım                          :BSK YAPIM (Çağrı Bingüller – Başak Bingüller)

Yönetmen                  : Levent Türkan

Senaryo                       : Hakan Haksun

Yayın Kanalı              : TRT 1

Yayın Tarihi               :3 Ocak 2015  Cumartesi 19.50

Oyuncular                  : Alper Saldıran (Ömer) – Zeynep Çamcı (Ayşem) - Ozan Osmanpaşaoğlu (Tolga)- Eda Ece (Zeyno)

                                         Umut Kurt (Mazhar) – Burcu Altın (Reyhan)- Erdem Akakçe (Haluk) – Bala Atabek (Fahriye)

                                         Can Sipahi (Tarık)- Gülden Dudarık (Aylin) – Deniz Gürzumar (Metin) – Mine Kılıç (Melda)                                 

                                          Eren Kurtel (Edip) – Aslı Bekiroğlu (Ayça) – Onur Sermik (Ahmet) - Özge Özyalçın (Sevinç)   

                                          Ve  Güven Kıraç (Nail) –Zafer Algöz (Menteş)

 

Nail’in İstanbul’dan ayrılma kararı Ayşem’i çok üzer. Onu vazgeçirmeye çalışır, Nail’in ne kadar zor durumda olduğunu anlayan Ömer’se farklı düşünmektedir. Zaten sinirleri bozuk olan Ayşem bir de Melda’nın küstah sözlerini işitince patlar.

Sevinç’in şüpheli davranışları mercek altındadır. En büyük destekçisi olan Melda, Fahriye’den habersiz eve yerleşir. Fahriye bu durumdan rahatsızdır ama yapacak bir şey de yoktur. Esrarengiz birinden Sevinç’e yollanan çiçek ve üzerindeki notta yazılanlar merak konusudur. Bunu öğrenmek isteyen Reyhan ile Mazhar gizlice Sevinç’in odasına girer. Ancak Sevinç eve erken dönünce, odada sıkışıp kalırlar.

Zeyno’nun ortadan kaybolması Tolga’yı endişelendirir. Aylin’den bilgi almaya çalışır. Aylin’in tek yaptığı Zeyno’nun gidişiyle ilgili Tolga’yı suçlamaktır. Bir kez de Metin onunla konuşmayı dener ama Aylin ser verip sır vermez. Tolga ile Seval arasındaki gerginlik giderek tırmanırken, Menteş cinayete dair yeni ipuçları bularak Seval’in umutlanmasına neden olur.

İşin sorumluluğunu Ömer’e devreden Nail okula giderek Ayşem’in dersini izler. Baba-kız arasında gözyaşı dolu, duygulu anlar yaşanır… Veda günü yaklaşırken başta Ayşem olmak üzere herkes derin bir hüzün içindedir.

Editör: TE Bilisim