TRT 1 ekranlarında yayınlandığı İlk bölümünden bu yana reytinglerin zirvesinden inmeyen Teşkilat24 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak on dokuzuncu bölümüyle ekranlara gelecek.


Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen 
Teşkilat’, gündem belirleyecek sıra dışı hikayesi, aksiyon sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile adından söz ettirmeye devam edecek.

Teşkilat’ta bu hafta neler olacak:

Zehra, Mete Başkan sayesinde kurtulur. Serdar’ın kayıp 1.5 ayında yaşananların gizemini çözmek isteyen Zehra bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Ceren ve Yıldırım’ın buluşması Serdar’ı başka bir yola sürüklerken parçalar yavaş yavaş yerine oturmaya başlar. 

Mete Başkan’ın dönüşüyle büyük bir sevinç yaşayan ekibi önemli ve zorlu bir görev beklemektedir. Gemi saldırısından sorumlu olan Ariel’in peşine düşen ekip, Suriye’de büyük bir sürprizle karşılaşır. 

‘Teşkilat’ on dokuzuncu bölümüyle 24 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de… 

 

TEŞKİLAT - KÜNYE

Yönetmen                                  : Burak Arlıel- Burak Müjdeci

Kara Ağaç’a beklenmedik misafir Kara Ağaç’a beklenmedik misafir

Yapımcı                                      : 

Senaryo                                      : Teşkilat Yazı Grubu

Müzik                                          : Atakan Ilgazdağ

Oyuncular                                  : Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Nil Günal, Feray Darıcı, Mustafa Açılan, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Hilal Öztunca, Lara Domaç ve Hakan Boyav ve Yavuz Bingöl

Editör: TE Bilisim