7 Ocak’ta izleyiciyle buluşan ve absürt komedi severleri ekran başına kilitleyen TRT 1’ in absürt komedi dizisi Tutunamayanlar,  üçüncü bölümüyle ekranlara geliyor.

Yeni bölümü 21 Ocak salı günü saat 20. 00’de yayınlanacak olan “Tutunamayanlar”, edebiyat göndermeleri, sıcak mahalle atmosferi ve birbirinden komik sahnelerden oluşan üçüncü bölümüyle de absürt komedi severleri ekran başına kilitleyecek.

 

Tutunamayanlar’ın üçüncü bölümünde bizi neler bekliyor

Tarık’ın İrem’le aralarında bir şey olmasını istemeyen Cemile, türlü türlü plan yapmıştır. Son planı başarısızlığa uğrayan Cemile, İrem’i mahalleden göndermek için bir ekip toplar. Vildan ve Nurdagül’ün desteğini alarak yeni bir plan geliştiren Cemile, İrem’i bir daha gelmemek üzere mahallenin dışına göndermeye çalışır.

Bu arada yeni bir iş ve ev bulan İrem’e hayırlı olsun hediyesi almak isteyen Tarık, bir türlü parayı denkleştiremez. İlham perisi İlhan’ın verdiği akla uyan Tarık’ın denemediği yol kalmaz.

Cemile, İrem’i mahalleden göndermek için ne planlar yapacak? Cemile, İrem’i mahalleden gönderebilecek mi? İlham perisi İlhan, Tarık’a ne tür akıl verecek? Tarık, İrem’e hediye almak için para bulabilecek mi?

Tüm bu soruların cevabını, birbirinden ilginç ve komik sahneleriyle,  Tutunamayanlar’ın üçüncü bölümünde kahkahalar eşliğinde izleyeceğiz.

 

Tutunamayanlar, üçüncü bölümüyle 21 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…