TRT 1’in heyecanla beklenen yeni dizisi “Seni Kalbime Sakladım”ın yayın günü belli oldu. Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı dizinin ilk bölümü, 30 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de ekranlarda olacak.

Ziyaret Altın Silsile “Hindistan” TRT Avaz’da... Ziyaret Altın Silsile “Hindistan” TRT Avaz’da...

 

Sıcacık hikâyesi ve güçlü kadrosuyla sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan “Seni Kalbime Sakladım” dizisi için geri sayım başladı. Çekimleri İstanbul’da tüm hızıyla devam eden dizinin heyecanla beklenen yayın tarihi belli oldu. Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın üstlendiği, duygusal bir aşk hikâyesini konu alan dizinin ilk bölümü, 30 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1’de seyirciyle buluşacak.

 

Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği “Seni Kalbime Sakladım”ın senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya kaleme alıyor.

 

Seni Kalbime Sakladım’da aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile “yekparmak vale” olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını ekrana taşıyacak.

 

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda: Osman Alkaş, Gülseren Gürtunca, Evren Duyal, Mehtap Bayri, Elçin Afacan, Gökçe Akyıldız, Ali Öner, Berke Üsdiken, Ferhat Baynal, Sibel Aytan, Derda Yasir Yenal, Emre Taşkıran, Evren Duyal, İlayda Yıldırım, Tarık Ündüz, Denizhan Kınacıgil, Özge Akdeniz, Ramiz Mullamusa ve Ayberk Aladar yer alıyor.

 

“Seni Kalbime Sakladım”, 30 Haziran’dan itibaren her perşembe TRT 1’de yayınlanacak. 
Editör: TE Bilisim