TRT 1’in merak ve heyecanla beklenen yeni dizisi “Seni Kalbime Sakladım”, 30 Haziran Perşembe akşamı başlıyor. Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı dizinin afişi de çok beğenildi.

 

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu “Seni Kalbime Sakladım”, sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin ilk bölümü, 30 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

 

Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile “yekparmak vale” olarak ün salmış mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını konu alan dizinin ilk afişi de hazırlandı. Afişte başrol oyuncularının yanı sıra dizinin önemli karakterlerini canlandıran Gökçe Akyıldız, Osman Alkaş, Mehtap Bayri, Gülseren Gültunca ve Elçin Afacan’a yer verildi.

 

Duygu yüklü hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yaz sezonunda ekranlara damgasını vurmaya hazırlanan “Seni Kalbime Sakladım”, 30 Haziran’dan itibaren her perşembe saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak.

‘Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’ başlıyor! ‘Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’ başlıyor!
  
Editör: TE Bilisim