Güzel ve başarılı oyuncu Selen Seyven “ Her genç kızın hayalinde çöpsüz üzümle evlenmek vardır J Oynadığım karakter sırf çöpsüz üzüm olduğu için Tarık karakteriyle evleniyor. Ama yeni komşularımız kocaman bir aile olunca ve sürekli müdahale halinde olunca çileden çıkıyorum J bu bölüm çok komik sakın kaçırmayın” dedi. 


Aile ve akrabalık ilişkileri üzerinden, eğlenceli, hüzünlü, samimi, Kandilli semtinde geçen hikayesiyle yepyeni dizi ‘‘Kocamın Ailesi’’ bol şenlikli 2. Bölümüyle 10 Temmuz Perşembe saat 19.30’da FoxTv’de seyircisiyle buluşacak…

 

Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu ve Verda Pars’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Şafak Bal’ın bulunduğu dizinin başrollerini, Gökhan Alkan, Selen Seyven,  Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Altaş, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak,  Zuhal Yalçın, Beren Gökyıldız ve Yeşim salkım ve Yıldız Kültür paylaşıyor.


Yapım             :MİA YAPIM

Yapımcı          :BANU AKDENİZ

Yönetmen      :ŞAFAK BAL

Senaryo         :NURAY USLU VE VERDA PARS

Müzik             :CEM ÖZKAN, HAREMS

Oyuncular:    :Gökhan Alkan (Tarık), Selen Seyven (Yonca),  Ayşenil Şamlıoğlu (Mukadder), Erman Okay (Zafer), Şehsuvar Altaş (Gazanfer amca), Füsun Kostak (Tülay), Seray Kaya (Miray), Buse Arslan (Gülay), Ahmet Kayakesen (Fatih), Genco Özak (Can),  Zuhal Yalçın (Esma), Beren Gökyıldız (Pelin),  Kadir Kandemir (Hakan),  Melisa Doğu (Fulden),  Kaan  Küçük (Beki), Denizhan Kınacıgil (Ümit)ve Yeşim salkım (Şeniz) ve Yıldız Kültür (Hikmet)

Editör: TE Bilisim