Yekta Kopan, Mirgün Cabas, Yavuz Oğhan ve Can Dündar yönetiminde Türkiye’nin önemli siyaset bilimcileri, gazetecileri ve analistlerinin ağırlanacağı “Seçim + Sonrası”, 30 Mart 2014, Pazar günü saat 15:00’de canlı yayına başlayacak ve gün boyu Artı Bir Tv’de olacak! Seçim sonuçlarının anında canlı yayında aktarılacağı Seçim + Sonrası”nda aynı zamanda sonuçların Türkiye’ye etkisi de en cesur analizlerle Artı Bir Tv’de!

 

Türkiye yerel seçim sonuçlarının ve bunların genel seçim ile cumhurbaşkanlığı seçimine etkilerinin değerlendirileceği Seçim + Sonrası, 30 Mart 2014, Pazar günü saat 15:00’te Yekta Kopan’la başlayacak ve saat 18:00’e kadar devam edecek. Gazeteci Murat Toklucu ile gazete kupürleri üzerinden seçim tarihinin değerlendirileceği, müzik yazarı Murat Meriç ile de seçim şarkılarının konuşulacağı programda müzisyen Jehan Barbur, oyuncu Deniz Türkali ve gazeteci Miraç Zeynep de Yekta Kopan’a eşlik edecek.

 

Tüm gün boyunca canlı yayınla gelişmelerin sıcağı sıcağına takip edilebileceği Artı Bir Tv’de saat 18:00’den itibaren Seçim + Sonrası programını Yavuz Oğhan, Mirgün Cabas ve Can Dündar devralacak. Ülkenin çeşitli bölgelerinden muhabir bağlantıları, canlı yayınlar ve stüdyoda renkli grafikler ile seçim sonuçlarının hızlı ve doğru bir biçimde aktarılacağı “Seçim + Sonrası”nda, Türkiye’nin cesur isimleri ile seçim sonuçları analiz edilecek ve sonuçların nasıl bir Türkiye’ye işaret ettiği değerlendirilecek.

 

Türkiye’nin önemli siyaset bilimcileri, gazetecileri ve analistlerinin ağırlanacağı Seçim + Sonrasında gelişmeler tüm detaylarıyla masaya yatırılacak. Hasan Cemal, Cengiz Çandar, Nuray Mert, Soli Özel, Mesut Yeğen, Aydın Engin, Hayko Bağdat, Prof. İlter Turan, Prof. Meryem Koray, Prof. Ali Çarkoğlu, Prof. Yılmaz Esmer, Ali Bulaç, Ece Temelkuran, Avni Özgürel, Ali Bayramoğlu, Hakan Bayrakçı, Şükran Soner gibi isimlerin katılacağı program, 30 Mart 2014, Pazar günü saat 15:00’te başlayacak ve gün boyu devam edecek.

 

Editör: TE Bilisim