Her yıl gelişi özlemle beklenen Ramazan ayının değişmez ve vazgeçilmez programları, “Ramazan Sevinci ve Sahur Bereketi”, 24 Nisan 2020 Cuma gününden itibaren Ramazan ayı boyunca TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

TRT 1 ekranları, ayların en hayırlısı olan Ramazan ayının gelmesiyle manevi bir atmosferin yaşandığı ülkemizde, bu kutlu ayın vazgeçilmez ve değişmez programları olan Ramazan programlarını, her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyicilerine sunacak.

Ramazan ayının birleştirici ve bütünleştirici ruhunu, milli ve manevi değerlerimizle kaynaştıran “Ramazan Sevinci” ve “Sahur Bereketi” programları; Kur’an-ı Kerim tilaveti, birbirinden değerli konukların sohbetleri ve TRT Radyo sanatçılarının ilahileriyle, TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.


TRT 1 ekranlarında yayınlanan, ilgiyle takip edilen, Türkiye’nin bu en önemli iftar ve sahur programları, TRT İç Yapımlar Dairesi Başkanlığı tarafından büyük bir titizlik ve özveriyle hazırlanıyor. Sunuculuğunu Bekir Develi’nin üstlendiği “Ramazan Sevinci” ve Ali Bektaş’ın sunumu ile “Sahur Bereketi” programları, TRT İstanbul Ulus yerleşkesinden gerçekleştirilecek.

İftarın neşesiyle “Ramazan Sevinci”, gecenin huzuruyla “Sahur Bereket”, Ramazan ayı boyunca TRT 1 ekranlarında!

Editör: TE Bilisim