Birbirinden iddialı yapımlarla ekranlara damgasını vuran TRT 1’in sevilen dizisi Mükemmel Eşleşme” 7 Eylül Çarşamba akşamı sekizinci bölümüyle ekranlara geliyor.

 

Yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosunda; Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral gibi isimler yer alıyor.

 

Annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu edinen dizinin yeni bölümünün konusu şöyle:

 

Bir Sevdadır’ın yeni bölümünde neler olacak? Bir Sevdadır’ın yeni bölümünde neler olacak?

Keremin eski sevgilisi ile olan fotoğrafını gören Pınar, çılgına döner ve hemen evi ağlayarak terk eder.

 

Yağmurdan Pınarın yerini öğrenen Kerem, hemen Pınarın yanına gider. Aklında tek bir soru vardır, Pınar fotoğrafı gördüyse artık Eceyi öğrenmiştir.

 

Diğer taraftan da, Ahmet Ecenin peşindedir, Ecenin samimiyetine inanmamaktadır. Bu yüzden Ecenin bir yandan Ahmet’ten kurtulması gerekmektedir. Ahmet’e tuzak kuran Ece, onun evden kovulmasına sebep olur.

 

Fadime ve Firuzenin arası, Fadime’nin eski sevdalısı yüzünden bozulur. Firuze, ikisinin yıllar sonra kavuşmasının önündeki en büyük engeldir.      

  
Editör: TE Bilisim