TRT1 ekranlarında yayınlanan,sıcacık ailehikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Tövbeler Olsun”, altıncı bölümüyle ekranlara geliyor.

13 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek olan “Tövbeler Olsun”un yeni bölümünde neler olacak? “Tövbeler Olsun” dizisinin dördüncü bölümünde;

Osman'ın ortaklığı kabul etmesiyle nihayet rahat bir nefes alan Namzet; eski ortağı ve can dostuyla arasında yepyeni bir sayfa açma yolunda kararlıdır. Bu defa her şeyi doğru yapmaya çalışacaktır. . Ortaklığı kabul eden Osman, Namzet'e karşı her zamankinden daha dikkatli olacaktır.

Buğra ve Aylin'in aşkı ise bu defa Latife ve Hülya'yı karşı karşıya getirecek; yılların öfkesiyle eski defterler açılacaktır. Nazmiye’nin konuşmalarından şüphelenen Cemre ise onun sakladığı büyük sırrı öğrenmeye çalışmaktadır. Latife ile işbirliği yapan Cemre, Nazmiye’nin büyük sırrını Namzet’ in öğrenmesi için elinden geleni yapacaktır.

Osman, Buğra ve Aylin'in aşkını öğrenecek mi? Aylin'i bekleyen sürpriz ne? Namzet Nazmiye’nin sakladığı büyük sırrı sonunda öğrenecek mi?

 

Tüm soruların cevabı 13 Eylül Pazar akşamı saat 20.00 de TRT1 ' de...

 

  
Editör: TE Bilisim