O3 Medya,  yeni dönem dizisi Vatan Haini" ile ilgili son zamanlarda yazılı basın ve sosyal medyada yapılan haberlere istinaden basın açıklaması yapma gereksinimi duydu.


Projenin ana cast görüşmelerinin, 
O3 Medya’nın yaratıcı yapımcı olarak kadrosunda bulunan ve aynı zamanda dizinin yönetmenliğini de üstlenen Taylan Biraderler ve projenin yapımcısı Nermin Eroğlu tarafından bizzat yürütülmekte olduğunu açıklayan kuruluş, medyadaki haberlere istinaden 'Bu kreatif süreçte oyuncu kadrosu, senaryonun dramatik  yapısı  ve cast  bütünlüğü gözönünde bulundurularak oluşturulmaktadır.' vurgulamasını yaptı.

Şu ana kadar ana cast üzerindeki spekülasyonların adı geçen oyuncuları ve O3 Medya'yı etkilediğini belirten yetkililer, proje ile ilgili detayların yer aldığı basın bültenini paylaşırken 'Diğer detayların netleşmesi durumunda siz değerli basın mensuplarını bilgilendiriyor olacağız. Bu süreçte O3 Medya  tarafından onaylanmayan bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz. Projenin sağlıklı yürütülmesi için anlayışınızı bekliyoruz' açıklamasında bulundu.

O3 Medya’nın yeni dönem dizisi Vatan Haini için geri sayım başladı!

Yapımcılığını O3 Medya’nın yaptığı, yaratıcı yapımcılığını ve yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan'ın üstlendiği yeni sezonun merakla beklenen dönem dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Projenin ilk başrol oyuncusu Halit Ergenç, O3 Medya  ile geçen hafta anlaşmaya varmış ve imza süreci tamamlanmıştır. 
Halit Ergenç’in başrol oynayacağı, 1919 İzmir’inde geçecek olan yeni sezonun iddialı projesinin oyuncu kadrosu için yurt içi ve yurt dışından bir çok oyuncu ile görüşülmektedir. Yapılan bu görüşmeler O3 Medya'nın yaratıcı yapımcı olarak kadrosunda bulunan ve aynı zamanda dizinin yönetmenliğini de üstlenen Taylan Biraderler ve projenin yapımcısı Nermin Eroğlu tarafından bizzat yürütülmektedir.

Necati Şahin ve Nuran Evren Şit'
in senaryosunu yazdığı, çekimlerine Ağustos ayında başlanması planlanan dizi için İstanbul, İzmir ve Ege Bölgesinin çeşitli yörelerinde özel mekanların hazırlığına da başlandı. Ana mekanların yanı sıra konu aldığı dönemin duygusuna uygun olarak proje için İstanbul'daki özel bir platoda dekor inşaa ediliyor. 4 ayda tamamlanması planlanan, içerisinde İzmir Kordon Boyu ve dönem mahallelerinin de yer aldığı bu özel dekor için 100 kişiden oluşan sanat grubu titizlikle çalışıyor. 

Editör: TE Bilisim