İçinde bulunduğumuz sürece uygun olarak; çekimleri devam eden “Kalk Gidelim Eve” yine en komik halleriyle izleyicileri güldürmeye devam edecek.

1 Mayıs Cuma günü 2. bölümü yayınlanacak olan “Kalk Gidelim Eve”de neler olacak?

Köydeki Mustafa Ali, İstanbul’da kalan Seyfettin’i otele yerleştirmiş ama Seyfettin ekstraları pahalı bulduğu için oteli terk etmiştir. Şimdi Seyfettin’e kalacak yeni bir yer lazımdır ama Mustafa Ali kendi derdine düşmüştür. Çünkü yalnızlıktan sıkılan Mustafa Ali, küçük halüsinasyonlar görmeye başlamıştır ve aklını yitirmeye başladığını düşünür.

Nurcan ise 14 günlük karantinasını asla bozmak istemez. Aralarında onları ayıran bir kapı vardır ve Nurcan, arada kapı olsa da Mustafa Ali ile uğraşmaktan vazgeçmez.

Sevda, Yıldız’la yaptığı “ikram yemeği” mesaisini sürdürür. Ayrıca Samim ile Yıldız’ı birbirlerine yaklaştıracak planlar yapar. Tarlalarda çalışıp üretimi arttırmaya niyet eden Samim, annesinin bu planını kısa sürede farkına varır.

Evde tek başına sıkılan Meryem, Dudu’dan hamile sporlarına dair videolar alır ve spor yapmaya başlar. Ancak spor Meryem’e göre değildir ve asla Dudu gibi yapamamaktadır. Meryem’i spor yaparken videoya çeken ise İnsaf’tır.

Ercan, internetten ürün satıp para kazanma derdindedir. Bunun için geliştirdiği bağışıklık sularına “profesör” adını verir ve marka çalışması için “You-Tube” kanalı olan Şakir ile reklam kampanyası işine girer. Bu ürünlerden para kazanmak niyetinde olan Ercan, Şakir’e önemli miktarda para verir.

Efe isebabası ile annesinin tanışma yıldönümleri olduğunu öğrenir. Annesine jest yapmak için Sadık’tan annesi ile tanıştıkları ilk gün söylediği türküyü videoya çekip, atmasını ister. Ancak bu türkü daha sonra bambaşka bir olaya sebep olacaktır.

Mustafa Ali, Seyfettin’i en sonunda İstanbul’daki eski avukatının boş villasına yerleştirir.Seyfettin’in  başı rahata erince Sevda huysuzlanır. Seyfettin,evde tek başına olduğuna Sevda’yı ikna eder. Ancak iftar saatini Sevda ile telefonda konuşarak bekleyen Seyfettin’e zamansız bir “komşu” ziyareti işleri karmakarışık eder.

Kalk Gidelim Eve kahkaha dolu yeni bölümüyle 1 Mayıs Cuma Saat 21.40’da TRT 1’de...

 

Editör: TE Bilisim