TRT   1 ekranlarında   yayınlanan, Çarşamba   günlerine   damga   vuran   “Benim   Adım Melek”  heyecan ve duygu dolu serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.

Usta   oyuncu   kadrosu   ve   güçlü   hikayesiyle   büyük   beğeni   toplayan   “Benim   Adım Melek”, 22 Ocak Çarşamba akşamı on yedinci bölümüyle ekranlara geliyor.


Yeni bölümü   merakla beklenen  dizi  “Benim Adım   Melek” te  bu   hafta neler olacak:

Mithat,   Melek’e   onun   hastalığını   bildiğini   söylemiştir.   Melek   çaresizce   Mithat’a sarılmış ve abla kardeş duygu dulu anlar yaşamıştır. Bu sırada ansızın gelen Kerem, annesiyle   ilgili   gerçeği   öğrenmiş   ve   ne   yapacağını   şaşırmış   bir   halde   kardeşine sarılmıştır.   Başını   çevirse   duygu   seline   kapılan   Kerem’i   görecek   olan   Melek, hastalığını Kerem’in öğrendiğini fark edecek mi?

Bu arada İstanbul’a gelen Ömer, Defne’yi görüşme konusunda ikna eder. Defne, Ömer’le buluşmak üzere yola çıkar. Funda otelde uyuyor olsa da Adnan onları görür ve takip eder. Ömer, Defne’yi geri kazanıp Antep’e döndürmeyi başarabilecek mi?

Funda, bu aşkın canlanmasına engel olmak için yeni planlar yapmak zorunda kalacak. Alpay’ın Kenan’dan aldığı güç gün geçtikçe artarken Melek’e karşı daha da acımasız olmaya başlayacak.

Benim Adım Melek her Çarşamba yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT1'de.

 


Editör: TE Bilisim