Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer alacağı 'Medcezir' dizisinin çekimleri Tuzla'da başladı. Star TV'de yayınlanacak olan Medcezir dizisinin tanıtım fragmanı da yayınlandı. 

Seti, Warner Bros. danışmanları tarafından ziyaret edilen dizinin “dünya standartlarında” görülmesinin yankıları sürerken, oyuncu kadrosu ve mekan seçimindeki başarılarından dolayı tebrik edilen yapımın tanıtım fragmanı da dikkatleri üstünde topladı.

Senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından derlenen ve ünlü Amerikan dizisi The O.C.'nin yerli versiyonu olarak ekranlara gelecek olan yapımda Çağatay'ın imajındaki değişiklik ilk göze çarpanlardan. 

Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı Medcezir için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, önceki çalışmalarından çok farklı bir görünümde!

Dizi Kadrosunda Kimler Var? 

Son olarak ' Kuzey Güney ' dizisinde 'Simay' karakteriyle büyük başarılar elde eden güzel ve başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü ile daha önce Ezel ve Al Yazmalım dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Barış Falay'ın da rol alacağı açıklanan diziye Kayıp Şehir ve Tatar Ramazan'da oynayan Taner Ölmez ve usta oyuncu Can Gürzap da katılmıştı. 
Editör: TE Bilisim