Sakız nasıl yapılır? Salata soslarının sırrı ne? Tüm bu soruların cevaplarını verecek program “Lezzet Fabrikası” 4 Mart’tan itibaren hafta içi her gün saat 17:00’de TLC’de.

Amerika'nın en sevilen atıştırmalıklarının ardındaki müthiş yaratım süreçleri, harika hikayeler ve ilginç karakterler bu eğlenceli ve heyecan verici program ile ekranlara geliyor. GooGoo Clusters ve Red Bird Peppermint Puffs gibi Güneyli lezzetler nasıl yapılıyor? Tootise Roll fabrikasının neden bir trene ihtiyacı var? Ve Byrd Cookie Company, misket limonlu turtaları nasıl minik kurabiyeler şeklinde üretebiliyor? Bu program, çok sevilen bu yiyeceklerin yapılışlarının perde arkasına göz atıp büyüleyici öykülerini gözler önüne sererken, çocukluk çağının klasiklerinden, son dönemin en popüler lezzetlerine bu yiyeceklerin tüm sırlarını ve çok daha fazlasını ortaya çıkarıyor.

Bu müthiş atıştırmalıkların perde arkasını merak edenler için Lezzet Fabrikası (Unwrapped 2.0) 4 Mart’tan itibaren hafta içi her gün saat 17:00’de TLC ekranlarında olacak.

 

TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 30, Dsmart 36, KabloTV 43, Tivibu 60, TV+ 30, Vodafone TV 30.

Editör: TE Bilisim