Discovery Networks Kanalları Kurban Bayramı Boyunca yeni sezon programlarıyla izleyicilerin evde daha keyifli vakit geçirmesini sağlayacak.

Ekim ayını Kurtuluş Sezonu’yla başlatan Discovery Channel 15 Ekim Salı günü 21:30’dan itibaren dünyaca ünlü hayatta kalma uzmanı Bear Grylls CEHENNEMDEN KAÇIŞ dizisiyle seyircileri ekranlara kilitleyecek. Bu olağanüstü altı bölümlük dizi Bear’i kurtuluş ve macerayı yepyeni bir seviyeye taşırken görüntüleyecek. Her bölümde yıkıcı derecede korkunç durumlarda kalan sıradan insanların inanılmaz hikayeleri, arşiv çekimleri ve hayatta kalanlarla yapılan röportajlarla gözler önüne serilecek.

Bear’in hemen ardından saat 22:30’da ekranlara gelecek ED STAFFORD – ÇIPLAK VE MAHSUR’da ise Güneydoğu Fiji'deki bir ıssız adaya bırakılan Ed’in sağ kalma yarışı gözler önüne serilecek. Ed’in adada beyni, çıplak elleri ve bir kamerası dışında hiç bir şeyi yok. Su, yiyecek, giyecek ve barınak bulabilmek için aklından ve ıssız adada bulabildiği şeylerden yararlanmak zorunda olan Ed bu şartlarda 60 gün bedenen ve ruhen sağ kalmayı deneyecek.

Discovery Networks, hayvanseverleri de unutmayıp 14 Ekim Pazartesi günü saat 21:00’da Animal Planet’ta başlayacak yepyeni belgesel dizisi Ay Ne Tatlı ile kedi ve köpeciklerin şirin mi şirin dünyasını araştıracak. Neşeli ve yüksek kaliteli doğa belgeseli Ay Ne Tatlı! izleyicileri sevimli hayvanların sınır tanımadığı bir dünyaya götürecek.

Bilim tutkunlarına da yepyeni bir dizi sunan Discovery, 13 Ekim Pazar günü saat 21:00’da Morgan Freeman ile Evrenin Sırları’nı Discovery Science ekranlarında başlatacak. Bu ilgi çekici ve merak uyandıran dizide Oskar Ödüllü Morgan Freeman, evrenin bilinmeyenlerini ekranlara taşımak için çeşitli araştırmalar yapacak. Freeman, insanoğlunun en rahatsız edici sorularını yöneltecek, zihnin en derinlerdeki işleyişini inceleyecek ve evrenin karmaşası arkasındaki sorulara yanıt arayacak.

Discovery Communications Hakkında

Discovery Communications (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) 223’den fazla ülkede toplam 2 milyardan fazla aboneye sahip dünyanın bir numaralı gerçeğe dayalı içerik sağlayan medya kuruluşudur. Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery ve Discovery HD’nin liderliğinde ABD’li ortak teşebbüsü OWN: Oprah Winfrey Network, The Hub ve ilk 24 saat 3D yayın yapan network olan 3net’i de içeren 162’den fazla yayın ağı ile Discovery insanların meraklarını gidermek için çalışmaktadır. Discovery, Kuzey Avrupa bölgesinde; gerçeğe dayalı içerik, yerel olarak üretilen eğlence ve spor programları ve büyük stüdyo dizi ve filmleri  gibi 3 değişik temada yayın yapan 20 televizyon kanalı sunan SBS Discovery Media’nın da sahibi ve işletmecisidir. Discovery ayrıca okullar için hazırlanan eğitim ürünleri ve hizmetlerinin lider sağlayıcısıdır ve Revision3’de dahil olmak üzere birçok farklı dijital medya hizmetinin sahibi ve uygulayıcısıdır. Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da 11 Discovery markası 19 dile çevrilen programlarıyla 104 ülkede toplam 235 milyon izleyiciye ulaşmaktadır.

 

Editör: TE Bilisim