Bu sezon yaptığı sürpriz transferlerle oldukça ses getiren Samanyolu TV’nin Küçük Gelin dizisi,30 Ağustos Pazar akşamı yeni sezon bölümleriyle başlıyor. 

Yayınlandığı iki sezon boyunca izleyicilerin büyük ilgiyle izlediği Küçük Gelin dizisi, yeni sezonu açıyor. Oyuncu kadrosunu Arzu YanardağArda Esen ve Birgül Ulusoy gibi ünlü isimlerle genişleten ve yeni karakter hikayeleri eklenen dizi, yaz dönemi için verilen kısa bir aranın ardından Pazar akşamı izleyicilerle buluşuyor. 

Geçtiğimiz sezon anne olan küçük gelin Zehra’nın başından geçen olayların anlatıldığı dizide ekran başındakileri büyük sürprizler bekliyor. Küçük gelinin babası Mirza’nın (Arda Esen) ortaya çıkması, Azad’ın ölümüyle yalnız kalan Melek’in kızına kavuşmak için konakta verdiği mücadele ve artık bir anne olan Zehra’yı bekleyen İstanbul macerası yeni sezonda izleyenleri ekrana kilitleyecek. 



İzleyicileri Heyecanlandıran Fragman 

Dizinin yayınlanan tanıtım fragmanı izleyiciler tarafından oldukça ilgi gördü. Yeni bölümden ipuçlarının da yer aldığı fragmanda Zehra, ilk kez babasıyla karşılaşıyor. 


Küçük Gelin, merakla beklenen sezonun ilk bölümüyle 30 Ağustos Pazar akşamı saat20.45’te Samanyolu TV’de başlıyor. 


İşte dikkat çeken o fragman; 

Editör: TE Bilisim