KİM DAHA ROMANTİK?

Mustafa Ali ve Nurcan, Sevda ve Seyfettin’le yüzleşiyor… Küs kardeşler Mustafa Ali Ve Seyfettin nasıl barışacak! Çocuk isteyen Meryem’den kaçan Ercan nerede? ‘‘Kalk Gidelim’’de merak edilenler…14 Aralık Cumartesi saat 20.00’de 90. bölümüyle TRT 1’de...

TRT 1’in sevilen, komedisi ve güçlü aile hikâyesiyle izleyicilerine kahkaha dolu anlar yaşatan, ekranların en organik dizisi “Kalk Gidelim” 90. bölümüyle ekranlara geliyor.

Sevilen dizi KalkGidelim’in 90. bölümünde neler olacak:

Mustafa Ali ve Nurcan, Nurhatçe konusunda Sevda ve Seyfettin ile yüzleşiyor. Mustafa Ali, Seyfettin’e bu sırrı kendisiyle paylaşmadığı için küsmüştür. Nurcan’ın ise Sevda’ya yaklaşımı başka olacaktır. İki elti kardeşleri bir araya getirmenin yollarını arayacaklardır.

Diğer yandan Şerif, köyün gençlerinden Behice’nin gönlünü almak için yardım ister. Kızlar bu mevzuyu erkeklerin romantik olmamasına bağlar, ve erkekler romantizm yarışına girerek hem Behice’yi Şerif’le barıştırmanın hem de eşlerine romantik olduklarını ispatlamanın yollarını ararlar. Şerif’in babası Samet, Behice’yi çok sevmiştir ve kesinlikle gönlünün alınmasından yanadır.

Meryem, Ercan’a çocuk isteğini söyledikten sonra Ercan ortadan kaybolmuştur. Ercan hem köydedir, hem de yoktur.

‘‘Kalk Gidelim’’ 14 Aralık Cumartesi saat 20.00’de TRT1’de!

 

KÜNYE

Yapım                : Staff film

Yapımcılar        :Eyüp Üstün

Yönetmen          :Yahya Samancı

Hikaye               :GülizKucur

Senaryo             : Cüneyt İnay ve Oktay Berber

Oyuncular          : Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, AndreyPolyanın, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, EbuhanTırtar, Gülderen Güler Ve BayazıtGülercan gibi sevilen isimler yer alıyor.

 

Editör: TE Bilisim