AR AİLESİNİN KAYIP DRAMI...


Ar ailesi 25 yıl sonra bir kez daha darmadağın. Herkesin kalbinin derinliklerinde aynı korku, Pelin dayısıyla aynı kaderi mi paylaşacak? Ailenin tam ortasına düşen ateş ise, yeni gelişmelere gebe... Arama çalışmalarına katılan sürpriz isimler şaşkınlık yaratırken, aileyi şok bir gelişme beklemekte. 

 

Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu ve Verda Pars’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kemal Uzun’un bulunduğu dizinin başrollerini, Gökhan Alkan, Selen Seyven,  Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Altaş, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak,  Zuhal Yalçın, Beren Gökyıldız ve Yeşim salkım ve Yıldız Kültür paylaşıyor.


 

Yapım             :MİA YAPIM

Yapımcı          :BANU AKDENİZ

Yönetmen      :KEMAL UZUN

Senaryo         :NURAY USLU VE VERDA PARS

Müzik             :BARIŞ ARYAY VE MEHMET ANDIÇEN



Oyuncular:  
Gökhan Alkan (Tarık), Selen Seyven (Yonca),  Ayşenil Şamlıoğlu (Mukadder), Erman Okay (Zafer), Şehsuvar Altaş (Gazanfer amca), Füsun Kostak (Tülay), Seray Kaya (Miray), Buse Arslan (Gülay), Ahmet Kayakesen (Fatih), Genco Özak (Can),  Zuhal Yalçın (Esma), Beren Gökyıldız (Pelin),  Kadir Kandemir (Hakan),  Melisa Doğu (Fulden),  Kaan  Küçük (Beki), Denizhan Kınacıgil (Ümit)ve Yeşim salkım (Şeniz) ve Yıldız Kültür (Hikmet)


Editör: TE Bilisim