KIRILMA NOKTASI ID XTRA’DABAŞLIYOR

Kendi çocuğunuzu hapse attırabilir miydiniz? Gerçek yaşamda meydana gelen suçların ele alındığı bir dizi olan “KırılmaNoktası”ndasuçhayatlarının belgeselini çektiklerine inanan kişiler yer alıyor.

Bu kişiler, arkadaşlarının ve ailelerinin, en iyi savunma avukatını yanlarına alıp karşılarına çıkarak sürpriz bir suç müdahalesi yapacağından ise habersizler. Avukatın görevi şüphesiz yıkıma ve olası ölümlere neden olabilecek çılgınlıkları durdurmak…

Faillerin seçenekleri tükeniyor: Ya yetkililere teslim olup tedaviyi Kabul edecekler ya da hemen tutuklanacaklar.

Kırılma Noktası 17 Temmuz Cuma günü 22:00’dan itibaren ID Xtra kanalında başlıyor.


 

MÜHENDİSLİK HARİKALARI DISCOVERY CHANNEL’DA BAŞLIYOR

 

İmkansız gibi görünen her modern mühendislik harikasının arkasında yeni yapı tekniklerini geliştiren, daha önce denenmemiş malzemeleri kullanarak riske giren ve kendi alanlarında devrim yapmış öncü bir ekip vardır.

18 Temmuz Cumartesi günü saat 19:30’dan itibaren DiscoveryChannel’da başlayacak Mühendislik Harikaları adlı bu yepyeni dizi, bu insanların başarılarına bir övgü sayılmalı. Her bölüm devasa yapılanmaların, rekor kıran yapıların, savaş gemilerinin ve uzay araçlarının nasıl yapıldığını ve nasıl çalıştığını anlatıyor. Modern kreasyonları büyük bir zevkle sunan program aynı zamanda zaman içinde geri giderek, teknolojik gelişmelere olan katkılarıyla bütün bunları mümkün kılan olağanüstü mühendislerin hikayelerini de ekranlara taşıyor. Atalarının çabaları olmasaydı hayatta kalabilirler miydi acaba? Onların sözcüleriyle yapılan konuşmalar mühendislik tarihine yeniden hayat veriyor ve bu inanılmaz başarıların, modern dünyayı nasıl şekillendirmiş olduğunu anlatıyor.

Editör: TE Bilisim